Waarom jij in 2015 groene smoothies inruilt voor bouillon van botten

Groene smoothies hebben de afgelopen tijd hun intrede gemaakt en worden steeds populairder. Niet alleen celebs, maar ook jij zit waarschijnlijk af en toe te nippen aan een heerlijk (en gezond) groen drankje. Maar in 2015 ruil je groene smoothies in voor bouillon van botten. Ja, je leest het goed. En dit is waarom:

Er is niets raars aan bouillon van botten, misschien alleen de naam. Het is eigenlijk gewoon voorzichtig gemaakte runderbouillon met de botten van gras gevoederde runderen, appelazijn en kruiden. De werking is ongeveer hetzelfde als die van ouderwetse kippensoep. Je drinkt dan ook alleen de bouillon, niet de dingen die je erin stopt wanneer je de bouillon maakt.

De bouillon is ideaal voor de winterperiode, aangezien het perfect werkt tegen de griep en een verkoudheid. Tevens zou de hete drank een remedie zijn tegen artritis, aangezien de collageen in de bouillon helpt gewrichtspijn tegen te gaan. En alsof dat alles nog niet genoeg is, zorgt de bouillon ervoor dat je lichaam sneller voedingsstoffen opneemt en je vruchtbaarheid een enorme boost krijgt. Proost.

Reageer op artikel:
Waarom jij in 2015 groene smoothies inruilt voor bouillon van botten
Sluiten