Renée
Renée | LinkedIn Love 22 feb 2019

Waarom de knapste meisjes juist de meeste moeite hebben om de ware te vinden

Ben je jouw prins op het witte paard nog niet tegengekomen, terwijl je niets lievers wil dan dat? Dan hebben we daar een heel logische verklaring: je bent hartstikke knap. Knappe meisjes zijn soms langer vrijgezel en wij weten waarom.

Het is natuurlijk helemaal niet eerlijk, maar als je erover nadenkt klinkt het volgende heel logisch.

Waarom knappe meisjes langer vrijgezel zijn

Wil je weten waarom de knappe meisjes langer vrijgezel zijn? Lees dan vooral verder:

1. Mannen gaan ervan uit dat je toch al een vriendje hebt

Je krijgt vast weleens de vraag hoe een knappe vrouw als jij vrijgezel kan zijn. Goede vraag. Mannen gaan ervan uit dat jij al bezet bent, daarom misschien?

2. Mannen denken dat ze geen kans maken

Niet alleen jij hebt je onzekerheden, maar mannen ook. Ze worden zo verblind door je schoonheid dat ze bij voorbaat al denken dat ze geen kans maken. Jammer.

3. Mannen durven niet op je af te stappen

Mannen wil wel op je afstappen, maar stiekem vinden ze het eng. Ze vinden het eng omdat ze 1. niet weten of je vrijgezel bent en 2. bang zijn om een blauwtje bij zo’n schoonheid te lopen.

Het artikel gaat verder onder dit blok

In deze provincie wonen de mooiste meisjes van Nederland

4. Mannen zien je als wifey material

Knappe meisjes zijn niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnen. Sommige mannen zijn nog helemaal niet klaar om met jou een relatie aan te gaan, omdat ze nog niet serieus genoeg zijn. Jij bent het type vrouw waarmee ze willen trouwen. Nu zijn ze daar nog niet aan toe.

5. Mannen zien je onafhankelijkheid als ‘niet beschikbaar’

Je bent een onafhankelijke vrouw, wat op mannen over kan komen alsof je helemaal geen behoefte hebt aan de liefde. Maar dat is natuurlijk een conclusie waar niets van klopt.

6. Mannen denken dat je hen snel afwijst

Je moeder heeft het vast wel gezegd: een mooie man heb je niet voor jezelf. En vice versa natuurlijk. Mannen zijn aan jouw zijde bang dat er een andere kaper op de kust is en hen inwisselt voor een beter exemplaar.

Knappe koppels hebben de meeste kans op een kindje met dít geslacht

Reageer op artikel:
Waarom de knapste meisjes juist de meeste moeite hebben om de ware te vinden
Sluiten