Renée
Renée | LinkedIn Love 27 feb 2019

Waarom koppels die samen een tatoeage zetten het langst bij elkaar blijven

Vind jij niets romantischer dan de liefde bezegelen met een tattoo? Sterker nog, kun je niet wachten om een tatoeage te zetten? Dan hoor je waarschijnlijk van negen van de tien mensen in je omgeving dat het een slecht idee is. Negeer dat lekker, want koppels die samen een tattoo zetten willen juist lang bij elkaar blijven.

Niets zegt meer dat je van iemand houdt dan elkaar een tattoo geven. Dat het niet altijd een slecht idee is bewijzen we met onderstaande punten.

Waarom koppels die samen een tatoeage zetten juist langer bij elkaar kunnen blijven

Het is een enorme toewijding om een tatoeage te laten zetten om jullie liefde te symboliseren. Zo’n toewijding, dat jullie een grote kans hebben om langer bij elkaar te blijven:

1. Het is een grotere verbintenis dan een huwelijk

Waar een tatoeage permanent is, is een huwelijksverbintenis te verbreken. Het feit dat jullie dit voor elkaar over hebben zegt veel over jullie alsmaar groeiende liefde voor elkaar.

2. Het betekent dat je relatie heel belangrijk voor je is

Volgens psycholoog Klapow laat matchende tattoo’s zien dat je enorm veel om elkaar geeft, mits het geen impulsieve beslissing was. Je geeft zoveel om elkaar dat je zelfs je uiterlijk ervoor wil aanpassen en dus als koppel een tattoo laat zetten.

3. Het laat zien dat je trots bent op je partner

Een rode vlag in iedere relatie is als je partner je niet wil voorstellen aan familie of vrienden. Of er niet voor openstaat om jou mee te nemen naar verjaardagen. Door een tatoeage te laten zetten om jullie relatie te eren weten jullie allebei hoe trots jullie op elkaar zijn. Zo trots, dat iedereen het mag zien. Dat is pure liefde.

4. Het toont aan hoe avontuurlijk jullie zijn

Het is niet niks om bewust samen naar een tattoo artist te gaan om jullie liefde te laten vereeuwigen. Jullie avontuurlijkheid is iets wat je relatie nog heel ver kan brengen. Je weet in ieder geval dat jullie je nooit hoeven te vervelen samen.

Daardoor voel je minder snel de behoefte om je geluk en dat avontuur bij iemand buiten je relatie te zoeken.

5. Het is een teken dat je je niet druk maakt om de mening van anderen

Het is niet alleen een fijne basis voor je relatie als jullie elkaar vertrouwen, maar ook als jullie je niet gek laten maken door de mening van anderen. Door toch die tatoeage te laten zetten laat je zien dat je voor elkaar gaat en je niet laat tegenhouden door de mensen uit je omgeving.

Waarom het plagen van je vriend je relatie juist sterker maakt

Reageer op artikel:
Waarom koppels die samen een tatoeage zetten het langst bij elkaar blijven
Sluiten