Renée
Renée | LinkedIn Love 17 dec 2018

Ben je een laatbloeier? Dan ben je veel succesvoller in het leven

Je vriendinnen waren op alle vlakken van de liefde er misschien wel veel eerder bij dan jij. Maar hé, maak je geen zorgen. Als je een laatbloeier bent, ben je juist succesvoller in het leven.

Er zijn namelijk verschillende redenen te verzinnen waarom je later veel profijt hebt van een laatbloeier zijn. Sowieso is dit een negatieve term en negativiteit heb je niet in je leven nodig.

Waarom een laatbloeier succesvoller in het leven is

Wil je weten waarom een laatbloeier succesvoller is?

1. Je neemt de tijd om over je beslissingen na te denken

Je vriendinnen dachten misschien niet zo lang na over wie ze zoenden of met wie ze voor het eerst seks hebben. Jij daarentegen hecht wel waarde aan het maken van de juiste beslissingen. Je wilde jezelf niet zomaar geven en daarom duurde het bij jou wat langer.

Net iets langer de tijd nemen om de keuze te maken gaat je ver brengen in je carrière. Overhaaste beslissingen maken pakken misschien goed uit op de korte termijn, maar zeker niet op de lange termijn.

2. Je volgt niet de meute, maar bewandelt je eigen pad

Wat jou een succesvolle ondernemer kan maken is het feit dat je niet de meute volgt. Nee, jij stippelt je eigen pad uit en volgt niet zomaar de rest. Een eigenschap waar je heel veel aan hebt in het leven. Want of je nu voor jezelf werkt of (nog) voor een werkgever, iedereen wordt blij van iemand die eigen keuzes maakt.

3. Je hebt mensenkennis

Je hebt snel door wat voor vlees je in de kuip hebt. Waarom zou je voor een schnitzel gaan als er even later een heerlijke biefstuk op je wacht? Precies. Op privé- en werkgebied helpt die mensenkennis je verder in het leven. Jij wordt niet zo snel bedrogen.

4. Je valt niet voor de charmes van foute mannen

Jij wil geen voorgerecht zijn, je bent het voor-, hoofd- én nagerecht. Door foute mannen prik jij zo heen, waardoor je snel players weet af te wimpelen. Je hebt vriendinnen wier harten continu gebroken worden. Hoewel jij heus wel weet hoe liefdesverdriet voelt, heb je over het algemeen later in het leven meer succes in de liefde.

5. Je was gefocust op goede cijfers halen

Stiekem was je wel nieuwsgierig naar de veroveringen van je vriendinnen, maar toch hield jij je focus op je cijfers. Dat legt je geen windeieren, want door je goede cijfers wist jij toegelaten te worden tot de opleiding van je dromen. De opleiding die jou garantie geeft op een droombaan.

Dit is waarom december juist de perfécte tijd is om een nieuwe relatie aan te gaan

Reageer op artikel:
Ben je een laatbloeier? Dan ben je veel succesvoller in het leven
Sluiten