Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 31 okt 2016

Waarom mannen met baarden de allerleukste lovers zijn

Mannen met baarden hebben iets wat veel vrouwen aantrekt. En als je er dan eentje aan de haak hebt geslagen mag je heel blij zijn, want dit zijn de redenen dat ze de aller-aller-allerleukste lovers op de wereld zijn:

Hij ziet eruit als een echte man

Mannen die nog geen 30 zijn en zich helemaal glad scheren zien er simpelweg uit als baby´s. Een jongen met een baardje ziet er direct een stuk mannelijker uit. En hoe geweldig is het als je een echte man aan je zijde hebt.

Maar toch ook een beetje schattig

Want het ziet er soms zo lief uit als zijn baard een beetje in de war zit van een nacht slapen in combinatie met z´n out of bed look. En niets schattiger dan een man-man die er aandoenlijk uitziet.

Hij barst van de testosteron

Het feit dat hij een hele baard kan kweken geeft aan dat jouw lover barst van de testosteron. Dat is niet alleen fijn voor zijn baard maar ook aan passie zal het bij jullie niet ontbreken. En dan bedoelen we vooral tussen de lakens. We mogen niet generaliseren maar we doen het nu toch: Mannen met baarden zijn beter in bed.

Het geeft hem een rauw randje

Het geeft hem dat rauwe randje waar elke vrouw knikkende knieën van krijgt. Door zijn baardje ziet hij er net iets nonchalanter uit dan de andere mannen. En juist die undone look is iets wat sexier is dan wat dan ook. Heaven.

Je voelt je nog vrouwelijker naast hem

Juist door zijn baard ziet hij er nog mannelijker uit en dat zorgt er ook voor dat jij er nog vrouwelijker uitziet dan dat je al bent. Je voelt je naast hem meer dan naast wie dan ook een meisje. En dat is iets wat wij vrouwen allemaal willen, zucht.

Het is zijn signature

Hij heeft iets heel herkenbaars en dat onderscheidt hem van de massa. Je vriendinnen noemen hem dan ook gerust baardemans en dat vind jij stiekem toch wel heel leuk. Want wie wil nou niet een man die ergens bekend om staat? Juist.

Michiel Huisman

De knapste man van Hollandse bodem had heel lang een baard. En misschien is dat stiekem zijn geheim dat ´ie het zo goed doet bij de vrouwen en in Hollywood? Wij geloven het graag.

LEES OOK: Dit is de reden waarom schorpioen vrouwen de beste lovers zijn

Reageer op artikel:
Waarom mannen met baarden de allerleukste lovers zijn
Sluiten