Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 28 okt 2018

Waarom mannen stiekem zulke heerlijke wezens zijn

Zucht, mannen, wat zijn het toch gigantisch heerlijke wezens. Wat zouden we zonder ze moeten? We praten er het liefst de hele dag over met onze vriendinnen en als we een lover hebben kunnen we niet van ze afblijven. Ja we kunnen echt niet zonder ze.

1. Omdat hij je kan beschermen

Als je ooit in een situatie zit waar je jezelf niet uit kan redden zal een man er alles aan doen om je te beschermen. Dit zit in de natuur van de man, zelf als je niet zijn official girlfriend bent zou hij er alles aan doen om je leven te redden.

2. Omdat hij ons zo lekker kan vastpakken

En alleen mannen kunnen dat. Het verschil tussen een knuffel van een man en een vrouw is een wereld van verschil. Zijn grote schouders en stevige handen op je rug.

3. Omdat hij een genotknots heeft

En die hebben ook alléén mannen. Het is iets waar we ons aangetrokken tot voelen en waar hij ons helemaal gek mee kan maken. Het is echt een wonderlijk onderdeel van zijn lichaam. En wij danken voor het bestaan ervan.

4. Omdat hij je kinderen kan geven

Ook al denk je er nu misschien nog niet aan is het de grootste droom van bijna elke vrouw. Hoe bijzonder is het als je een kind hebt dat ook de genen heeft van je grote liefde?

5. Omdat hij direct kan zijn

Vrouwen kunnen nog wel eens om de hete brei heen draaien maar mannen zien hier niet het nut van in. Een man zal je altijd zeggen waar het op staat wat het voor jou als vrouw een stuk makkelijker maakt om zelf ook je beslissingen te maken.

6. Omdat hij je het hof kan maken

Hij kan de deur voor je openhouden, rozen voor je kopen, je mee uit eten nemen, je jas aannemen en nog veel meer dingen doen die alleen een man kan. Althans, als je op mannen valt natuurlijk.

7. Omdat hij je mooi kan laten voelen

Hij kan je als geen ander vertellen hoe prachtig je ogen zijn, hoe glanzend je haar is en hoe opgewonden hij raakt van je borsten en billen. Hier worden wij zelf stiekem ook een beetje opgewonden van en ook nog eens zelfverzekerd.

8. Omdat hij anders denkt

Hij kan dingen in een ander perspectief zetten waardoor er weer andere oplossingen zijn. Hierdoor zie jij door hem ook dat sommige dingen op een andere manier kunnen. Heel verfrissend want je vriendinnen kunnen je die inzichten niet altijd geven.

9. Omdat hij twee rechterhanden heeft waar jij twee linkerhanden hebt

Mannen zijn nou eenmaal handiger. Hij kan die lamp even vervangen of zelfs, als je echt geluk hebt, je hele inrichting zelf timmeren in de stijl die jij helemaal het einde vindt. Zelfs elk detail wat jij wilt kan jij evenaren.

10. Omdat hij je kan dragen

Als je dronken bent, of als hij je op bed legt omdat je zo moe bent. Hij kan je optillen en zonder moeite dragen. Dat is gewoon iets wat we allemaal nog willen als volwassen vrouw.

11. Omdat hij een mannenlichaam heeft

En wij vinden álles geweldig aan het mannenlichaam. Van zijn grote handen, gespierde schouders en rug. Ook zijn buik en zelfs de manier waarop hij loopt. Alles is het tegenovergestelde van ons en dat maakt ons verlangen naar hem zo groot.

12. Omdat hij een mannengeur heeft

Een geur die niet te omschrijven is maar waar je niet zonder kan. Hij ruikt zwaarder en stoerder. Iets wat wij associëren met mannelijkheid en daarom snuffelen we ook zo graag in zijn nek.

13. Omdat hij kleren draagt die jij kan stelen

En dat zit lekkerder dan elk vrouwen joggingpak wat maar te verkrijgen is. Zijn grote trui, zijn T-shirt die over je billen komt. Je bent zelfs in staat om zijn boxershort in bed te dragen. Het voelt alsof al zijn kleding lekkerder zit dan je eigen kleding.

14. Omdat hij je rustig maakt als jij in paniek raakt

Als jij de boel niet meer kan overzien of in paniek raakt om een ruzie met je beste vriendin is hij daar om je gerust te stellen. Mannen zien dingen iets minder zwaar waardoor jij na een kwartiertje jezelf ook afvraagt waarom je zo gestrest deed. Je voelt je opgeluchter dan ooit.

Reageer op artikel:
Waarom mannen stiekem zulke heerlijke wezens zijn
Sluiten