Waarom meisjes die altijd alles regelen 1-0 voor staan in het leven

'Afwachten' staat niet in jouw woordenboek. Jij bent namelijk iemand die altijd alles regelt. Of het nou een uitje is met je vriendinnen, een weekendje weg met je lover of een project op je werk, jij hebt de touwtjes in handen. En dat is niet alleen ontzettend fijn, als regeltante sta jij ook nog eens 1-0 voor in het leven.

1. Je doet dingen die jij leuk vindt

Omdat jij de touwtjes in handen hebt, hoef je bijna nooit iets te doen waar je helemaal geen zin in hebt. Jij regelt namelijk wat jij en je vriendinnen gaan doen. En als jij zin hebt om naar dat ene nieuwe restaurant te gaan, nou, dan reserveer je daar gewoon.

Niet dat je je zin doordrijft hoor, want je luistert zeker wel naar je besties. Maar ja, omdat jij het toch regelt, hoef je niets te regelen wat je zelf niet ziet zitten.

2. Jij bent in control

Om in het voorbeeld van het restaurant te blijven: jij bent de gene die bepaalt waar jullie heen gaan, hoe laat jullie gaan eten en of jullie voor die tijd nog een drankje gaan doen. Je hoeft niet af te wachten tot iemand een restaurant voorstelt, want jij hebt het al geregeld, regeltante die je bent. En je weet daarom ook precies of je direct doorgaat uit je werk of dat je eerst nog langs huis kan om je om te kleden. Wel zo fijn.

3. Je bent succesvoller

Die regel skills komen natuurlijk goed van pas in het dagelijks leven. Als je met je vriendinnen een uitje plant, op vakantie gaat of iets leuks wilt doen met je lover. Maar ook in je werk heb je er veel aan dat jij dingen fikst.

Werkgevers vinden het namelijk erg prettig dat jij pro-actief bent en wel van aanpakken houdt. Terwijl je collega’s klagen dat ze allemaal dingen moeten regelen, heb jij het waarschijnlijk al lang gedaan. En met die kwaliteiten ga je het ver schoppen, dame.

1-0 voor staan in het leven

4. Je bent zelfverzekerd en gelukkig

Vrouwen die hun zaakjes regelen weten waar ze aan toe zijn in het leven. Ze regelen immers alles zelf. Je hoeft je nooit zorgen te maken of dingen wel goed komen, want jij fikst het gewoon helemaal zelf. Als je zelf alles regelt, gaan dingen op jouw manier en daar word je gewoon heel gelukkig van. Bovendien is het ook goed voor je zelfvertrouwen. Je voelt weet dat jij de touwtjes in handen hebt en dat maakt je zelfverzekerd.

5. Je hebt je zaakjes op orde

Jij zorgt voor je eigen salaris, je betaalt je rekeningen en je weet zelfs hoe je je belastingaangifte moet doen. Je weet ook precies waar je geld op kunt besparen, zodat je meer euro’s overhoudt om leuke dingen te doen. Op je zorgverzekering bijvoorbeeld.

Wist je dat je extra geld kunt besparen op je zorgverzekering? Switch voor het einde van het jaar naar Anderzorg. Bij Anderzorg kun je je eigen pakketten samenstellen, zodat je nooit te veel betaalt. Plus, deze zorgverzekering heeft al zes jaar lang een lage premie; bij 385 euro eigen risico betaal je 102 euro. Daardoor houd jij weer geld over voor andere leuke dingen.

6. Je windt mannen om je vingers

O ja, mannen zijn gek op je en je windt ze moeiteloos om je vinger. Mannen zien namelijk hoe zelfverzekerd je bent en dat is hartstikke verleidelijk. Jij bepaalt de regels van het datingspel en dat vinden mannen reuze interessant. Nee, manspersonen kunnen echt niet om jou heen.

Anderzorg

Zorgverzekering Anderzorg weet dat jij zo weinig mogelijk wilt betalen voor zorg die je waarschijnlijk niet nodig hebt. Daarom heeft Anderzorg al zes jaar lang een scherpe premie: bij 385 euro eigen risico betaal je 102 euro. En, no worries, je kunt gewoon naar je eigen huisarts, tandarts en ziekenhuis in de buurt.

Benieuwd naar wat je zou gaan betalen? Super simpel, je hoeft alleen maar de tool op de Anderzorg site in te vullen. En overstappen kan zelfs via Instagram. Als je voor 1 januari 2016 besluit over te stappen, regelt Anderzorg dat jouw oude zorgverzekering wordt stopgezet.

In samenwerking met Anderzorg

Reageer op artikel:
Waarom meisjes die altijd alles regelen 1-0 voor staan in het leven
Sluiten