Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 14 april 2019

Waarom meisjes die bootcampen de allerbeste lover zijn

Van bootcampen krijg je uithoudingsvermogen en - niet onbelangrijk - lekkere billen. Een genot voor jou en voor hem. Maar er zijn nog meer redenen waarom vrouwen die bootcampen de allerbeste lovers zijn.

Je geeft niet op als het moeilijk wordt

Soms ben buiten adem, soms ben je misselijk, soms heb je kramp in je kuiten. Maar bij bootcamp leer je om door te gaan. Niet om jezelf kapot te maken, maar omdat je veel meer aankunt dan je denkt. Je bent veel sterker dan je ziet.

In je relatie kan het wisselvallig zijn. De ene dag heerlijk, romantisch en gepassioneerd en de volgende dag ruzie je om de kleinste dingen. Maar jij weet dat dat geen reden is om de handdoek in de ring te gooien. Je weet dat jullie van elkaar houden en daarom wil je voor hem blijven vechten.

Je bent niet bang om vies te worden

Jij houdt van ravotten, van in het gras liggen en je bent geen prinses die haar kleren schoon wil houden. Oh, je houdt ook van make-up en shoppen, maar soms ben je een beetje een tomboy. En die afwisseling vinden mannen heerlijk. Ze vinden het verrukkelijk als jij die sexy vrouw bent – en helemaal van hen – maar ze vinden het ook prettig dat je een stoere kant hebt. Jij bent het beste van twee werelden.

Je doet het graag op nieuwe plekken

Bootcampen doe je bij voorkeur niet telkens in hetzelfde park. Liever ontdek je nieuwe plekjes in je stad. Hetzelfde geldt voor je relatie. Waarom zou seks alleen in de slaapkamer kunnen? Er zijn o-ve-ral plekjes waar jullie je even terug kunnen trekken…

Je ziet hem niet als concurrentie

Bootcampen is geen wedstrijd, het gaat om het vinden en verleggen van je eigen grenzen. Jij wilt dan ook helemaal niet de competitie aangaan met je lover. Je ziet hem als een teamgenoot. Als iemand om samen sterk mee te worden. Je helpt en steunt elkaar en bent er altijd voor de ander. En dat is het allerbelangrijkste in een relatie.

LEES OOK: Dit mag je nooit voor lief nemen als je een relatie hebt
relatie

Reageer op artikel:
Waarom meisjes die bootcampen de allerbeste lover zijn
Sluiten