Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 26 aug 2018

Dit is waarom meisjes met broers veel sterker in het leven staan

Het opgroeien met een broer of broertje kan soms een harde wereld zijn. Waar je hem soms wel achter het behang zou willen plakken, moet je eerlijk toegeven dat het soms ook verdomd handig is om een wat mannelijkheid in de familie te hebben. Dit zijn de redenen waarom meisjes met broers veel sterker in het leven staan.

1. Je weet wat je zoekt in een man, omdat je broer een checklist voor je heeft gemaakt

Ja, zonder toestemming van big bro is het namelijk niet mogelijk om een relatie te beginnen met iemand. Hij moet door de checklist heen zijn gegaan van jouw broer en die is behoorlijk wat eisen lang. Maar goed, je weet dan wel welke eigenschappen een goede jongen maken, want je leert van de beste.

2. Je weet hoe je jouw zin kan krijgen

Want het is waar: jij won de discussies altijd. Mannen zijn soms een klein beetje doorzichtig en daar ben jij mee opgegroeid. Zo weet jij direct welke zinnen je moet zeggen om jouw zin te krijgen en heb jij een steengoede tactiek om hem over de brug te krijgen. Succes gegarandeerd bij andere mannen in jouw leven.

3. Je bent duidelijk

Gezien het feit dat mannen onze vrouwelijk signalen vaak niet oppakken, en jij met dit verschijnsel opgegroeid bent, weet jij dat je gewoon direct moet zijn als jij een punt wil maken. Niet ‘nee’ zeggen waar je ‘ja’ bedoelt, mannen hebben duidelijkheid nodig.

4. Je hebt altijd een beschermheer

Ben jij in de problemen of voel je je niet veilig? Dan weet je precies wie je moet bellen: jouw broer. Hij helpt jou met liefde. En het is niet dat jij jezelf niet kan redden, het is gewoon een handige back-up.

5. Je bent niet snel geïntimideerd

Afgezien van het feit dat jij altijd een beschermheer zal hebben, ben jij niet snel geïntimideerd. Nope sorry machoman, wij zijn niet onder de indruk van jouw haantjesgedrag. Bewaar dat maar voor iemand anders.

6. Je bent de baas

Doordat jij een gigantisch dikke huid hebt gecreëerd, heb jij de broek aan. Niemand kan jou iets wijs maken, het gaat op deze manier en niet anders.

7. Jij respecteert jezelf meer

Ja, ook hiervoor kan jij jouw broers bedanken. Omdat je hen hebt geleerd hoe ze vrouwen moeten behandelen, zorg jij ook beter voor jezelf en zal je niet met minder genoegen nemen. Iemand moet jou behandelen zoals jij het jouw broers hebt aangeleerd en dat is dat. Girl power.

8. Je bent een vechter

Figuurlijk gezien natuurlijk, je gaat geen echte klappen uitdelen. Oké, misschien soms een klein tikje.

9. Je hebt geleerd om je ergens overheen te zetten

Je kon nog zo hard gaan huilen, maar dat heeft je nooit ergens gebracht bij je broers. De enige manier om eroverheen te komen, was door je hoofd omhoog te houden en door te gaan met het leven. Zet je eroverheen en door.

Yes, naast het feit dat hij altijd mooie mannen meebracht naar huis en jij al vroeg met hem mee de hort op kon gaan, heeft hij jou ook sterker gemaakt. Dikke knuffel voor jou broer. Dankjewel topper.

Ook fijn om te lezen: 7 redenen waarom zusjes van broers zo gigantisch aantrekkelijk zijn

Elite Daily

Reageer op artikel:
Dit is waarom meisjes met broers veel sterker in het leven staan
Sluiten