Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 12 mrt 2017

Waarom meisjes met een dirty mind juist super romantisch zijn

Een spannend appje, sexy lingerie en 50 Shades of Grey als jouw lievelingsfilm; een dirty mind hebben is mega sexy. En romantisch.

Jij zal hem altijd op de eerste plaats zetten

Of het nou tijdens het lunchen is of tussen de lakens, jij zet hem altijd op de eerste plaats. Je vindt het belangrijk dat hij het naar zijn zin heeft en volledig geniet van jouw aandacht.

Je bent een echte verleidster

Je houdt er wel van om hem een klein beetje te pesten, te teasen. De gehele dag door stuur jij hem spannende en uitdagende appjes en zo af en toe zelfs een pikante foto. Jij hebt de broek aan in jullie relatie en ook in de slaapkamer.

Je vertelt hem constant hoe sexy je hem vindt

Als je het woord ‘passie’ in de Dikke van Dale opzoekt, staat jouw naam erachter. Jij bent namelijk een pure passiebom. Het uiten van je gevoelens is super romantisch en je geeft hem hiermee een echte zelfvertrouwen boost. En hoe sexy je hem vindt, zal je hem ook vaak genoeg laten merken.

Je vindt het fantastisch om hem te verrassen

Alles wat hij uitspreekt sla je op. Of het nou een festival is waar hij graag naartoe wil, of dat hij een strandwandeling zo gezellig vindt; jij verrast hem er graag mee. Oh en de lingerie die hij aangaf sexy te vinden heb jij in alle kleuren gekocht en je kan niet wachten om hem ermee te verleiden.

Elk moment van de dag ben jij er voor hem

Het maakt voor jou niet uit of het twee uur ‘s ochtends of twee uur ‘s middags: jij bent in om iets te doen met hem. Of dat nou sexy time is of gezellig knuffelen, jij bent overal voor in.

Kortom, heb jij een ‘kink’ en een dirty mind, dan ben jij juist super romantisch. Hij boft met jou als vriendin.

Dit wil je ook lezen:
Waarom vrouwen die bier drinken écht wel sexy en vrouwelijk zijn

Reageer op artikel:
Waarom meisjes met een dirty mind juist super romantisch zijn
Sluiten