Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 jan 2018

Dit zijn 7 redenen waarom je moeder je beste vriendin is

Onze moeders zijn niet alleen onze heldinnen als het aankomt op de was, het eten of de schoonmaak. Ook als we ons verdrietig voelen, als je blij zijn of als we het gewoon even niet meer weten, zijn ze er. Daarom zijn moeders veel meer dan alleen moeders.

Door alles wat je moeder voor je doet, is ze eigenlijk ook meteen je beste vriendin. En wel hierom.

1. Je moeder weet alles van je

Je moeder is bij alle leuke en mindere leuke momenten in het leven geweest. Je hoeft haar alleen een datum te zeggen en ze weet al waar je het over hebt. Nu in ieder geval nog.

2. Ze weet hoe je jou aan het lachen kan maken

Als je thuiskomt na een vervelende dag ziet ze dat meteen aan je. Ze zal je niet met iets anders verder laten gaan totdat er weer een lach op je gezicht verschijnt. Super lief.

3. Ze is er altijd voor je, zoals een beste vriendin betaamt

Als je je hart wil luchten of als je iets super leuks hebt meegemaakt; ze zal er altijd en altijd voor je zijn om naar je te luisteren.

4. Ze is altijd eerlijk

Als je advies over iets nodig hebt, zal ze je niet snel vertellen wat je wil horen. Ze vertelt je wat je moet horen. En als dat iets anders is dan wat je wil horen, dan is dat maar zo. Ze zal altijd eerlijk zijn.

5. Je kunt altijd kleren van haar lenen

Je moeder heeft ongetwijfeld een aantal leuke kledingitems in haar kast hangen die je altijd mag lenen. Haar kledingkast is jouw kledingkast. Net zoals de kledingkasten van al je andere vriendinnen. Chill.

6. Ze denkt altijd eerst aan jou en dan aan zichzelf

Ze zal altijd eerst aan jou denken, voordat ze aan zichzelf denkt. Door die eigenschap voel je je bij haar nooit tweede keus of wat dan ook.

7. Ze wil altijd wel met je op pad

Een stedentripje naar Antwerpen of een dagje sauna; je moeder zal altijd met je mee willen. Saai wordt het nooit, want jullie hebben altijd wel iets te kletsen.

Zelfs als ze mijlenver van je af woont, zul je al deze dingen af kunnen vinken. Het is je beste vriendin. Niet voor even, maar voor heel je leven. En dat vinden we meer dan fijn.

Reageer op artikel:
Dit zijn 7 redenen waarom je moeder je beste vriendin is
Sluiten