Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 22 feb 2017

Waarom onafhankelijke vrouwen zo ongelooflijk begeerd worden door mannen

Al jaren komen vrouwen meer voor zichzelf op. We laten zien dat we ook alleen kunnen zijn. En hoe fijn het ook is om een relatie te hebben, het is belangrijk dat je altijd op je eigen benen kan staan. En een vrouw die dát kan, die kan alles aan.

Het is niet alleen fijn om een schouder te hebben waar je op kunt leunen, maar ook erg makkelijk. Het is fijn als er altijd een helpende hand is en iemand waar je op kan leunen. Maar soms kun je daarin doorslaan. Vaak is dat het moment waarop je je realiseert dat je écht niet meer zonder die persoon kan.

Natuurlijk, soms heb je dat gevoel uit liefde. Waar het wel gezond is om te denken dat je die persoon niet kwijt wil, is het minder gezond om écht afhankelijk van iemand te zijn. Al vanaf jongs af aan word je geleerd om op eigen benen te kunnen staan. En het is heerlijk om je pad samen met een grote liefde te lopen, maar het alleen kunnen, dat geeft een gevoel van power én het maakt je sexy. Sexyer dan je ooit had kunnen denken.

Als je hem niet nodig hebt, wil hij je des te meer

Je bent veel en dan ook veel aantrekkelijker als jij je eigen zaken kan regelen. Vrijwel geen enkele man is op zoek naar een vrouw die vanaf moment één al op hem leunt. Hij wil iemand die gelijkwaardig is, die hem aanvult. En niet iemand die zo afhankelijk is dat ze hem continu nodig heeft. Zo jaag je hem alleen maar weg, en dat is niet de bedoeling.

Ze durft voor haarzelf te spreken en een mening te hebben

Oftewel, ze zijn iemand. Iemand uniek. Iedereen is uniek, maar als je hardop durft uit te spreken wat jou uniek maakt, wat er in jouw hoofd omgaat, en als je durft te laten zien dat jij iemand bent die een mening heeft, dan maakt je dat sexy as hell. Een onafhankelijke vrouw zegt waar het op staat en zegt ook waar ze voor staat.

Ze weet wat ze wil

En zeg nou zelf, dat vind jij ook sexy aan een man toch? Durf ergens voor te gaan in het leven. Richt je pijlen op iets en ga daarvoor. Laat je niet weerhouden. Mannen vallen op vrouwen die hun eigen pad uitstippelen en de rocky road zelf af durven te lopen. Ze zullen er immers niet altijd zijn om je op te vangen, en dan willen ze wel iemand die het zelf kan. En andersom, een vrouw die weet wat voor man ze wil, kan precies de juiste uitkiezen. Iemand die écht bij haar past.

Ze zegt het niet alleen, ze regelt het ook

Een vrouw hoort haar eigen boontjes te doppen. Zeg niet alleen dat je hem lief hebt, laat het zien. Zeg niet alleen dat je van hem houdt, maar laat het ook zien. En als je hem aantrekkelijk vindt, en je ook aangetrokken voelt tot hem, mag jij hem ook best eens verrassen om te laten zien hoe sexy jij bent. Want dat is wat jij bent. Iedere dag weer. Omdat je op je eigen benen durft te staan en omdat je durft te laten zien wie jij bent.

Reageer op artikel:
Waarom onafhankelijke vrouwen zo ongelooflijk begeerd worden door mannen
Sluiten