Laura Lammertse
Laura Lammertse Life 19 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

6 x waarom rare meisjes de meest aantrekkelijke meisjes zijn

Ben jij de Goofy van jouw vriendinnen en lach jij zelf het hardste om jouw eigen grappen? Dan ben jij het meest aantrekkelijke. Een tikkeltje knetter maakt je namelijk super aantrekkelijk en dit is precies waarom.

1. Jij bent een leider

Jij bent mega eerlijk, oprecht en direct. Daarom heb je er geen problemen mee om jouw innerlijke gekkie te omarmen. What you see is what you get is praktisch voor jou uitgevonden en daarom zal je veel volgers hebben. Een leider in de dop en met zo’n houding snel aan top. En dat rijmt.

2. Je bent creatief

Omdat jij de wereld vanuit jouw eigen perspectief ziet en invult, zal je opvallen. Jij denkt en handelt outside the box en bent enorm creatief. En dat is sexy. You rock.

3. Je bent mega grappig

Ongeacht dat jij zelf misschien het hardste lacht om jouw eigen grappen, vinden anderen het ook hilarisch. Lachende meisjes zijn de mooiste meisjes en als jij dan ook nog eens oprechte plezier heb met jezelf en dit uitstraalt ben jij onweerstaanbaar. Reken maar dat jij een echte mannenmagneet bent want mannen houden nou eenmaal van vrouwen met wie ze lol kunnen hebben.

4. Je bent rebels

Ja, een kleine duivel ben je. En dat is goed. Wij vallen stiekem ook op bad boys, toch? Mannen idem dito. En met rebels wordt niet bedoeld dat jij een ettertje bent. Wat ermee bedoelt wordt, is dat jij niet met de flow meegaat, maar jouw eigen weg zoekt en daarmee jouw eigen gang gaat. Misschien word je voor gek verklaard, maar hé Albert Einstein werd ook voor gek verklaard en kijk wat hij voor elkaar heeft gekregen.

5. Je kent geen schaamte

Als jij zin hebt om te dansen, dan ga je dansen. En het maakt niet uit waar je bent, als jouw favoriete nummer opkomt, zing jij zo hard en vals mogelijk mee. Jij kent geen schaamte, en girl, reken maar dat dit enorm aantrekkelijk is.

6. Je bent een beetje klunzig

Lopen is af en toe lastig en dat jij zo nu en dan over jouw eigen voeten struikelt is ook niets nieuws. Je bent een petit peu klungelig en dat maakt je schattig en onweerstaanbaar. Bof jij even met jouw twee linker voeten, benen en handen.

Kortom: ben jij een klein beetje raar? Dan ben jij super aantrekkelijk. Omarm jouw innerlijke gekkie en geniet van jezelf.

Dit wil je ook lezen: 5 meisjes gewoontes die alleen wij dames kunnen begrijpen

Elite Daily

Reageer op artikel:
6 x waarom rare meisjes de meest aantrekkelijke meisjes zijn
Sluiten