Waarom samen koken met je vriendlief zo ontzettend leuk is

Samen eten is fijn. Genieten van nieuwe smaken, het uitproberen van nieuwe recepten. Maar En wat is er nou leuker dan om samen te koken met je lover? Deze redenen hebben we alvast voor je gevonden:

1. Teamwork

De ultieme manier om samen jullie teamwork te versterken. Hij snijdt het vlees, jij gaat over de groentes. Hij dekt de tafel, jij steekt de kaarsjes aan. Het is niet alleen een goede manier om een waardig team te zijn maar het bespaard ook nog eens zeeën van tijd.

2. Je leert van elkaar

Misschien blijkt hij wel een talent te bezitten om de meest heerlijke pasta’s te maken waardoor jij dat nu ook kan leren. En jij kan hem alles leren over een mooi opgemaakt bord. Samen wordt het nog lekkerder en nóg mooier.

3. Quality time

Het is een moment waarin jullie allebei niet afgeleid kunnen worden door jullie smartphone, tv of laptop. Jullie hebben een echt quality time momentje samen. Jullie kunnen de dingen bespreken waar jullie nooit aan toekomen en uiteraard ook heel veel lachen. Als jullie elke week een keertje samen koken hoef je nooit meer bang te zijn dat je bepaalde dingen niet met elkaar bespreekt.

4. Het is echt heel erg gezellig

Samen koken is leuk. Ook al zie je er tegenop om de kip te gaan snijden, of om gamba’s te pellen, het levert altijd wel hilarische momenten op. Maar het is gewoon heerlijk. Wijntje erbij, de geuren die je neus binnenkomen, samen roeren en ondertussen een beetje kussen.

5. En soms spannend

Want je weet dat de keukentafel en aanrecht favoriet blijven. Nu je er dan toch bent kan je net zo goed even iets spannends met elkaar doen als jullie maaltijd toch in de oven staat de komende twintig minuten. De rest lijkt ons duidelijk.

6. Je zorgt voor elkaar

Jullie koken samen en zorgen dus ook samen voor elkaar. Je kan nu écht zeggen dat het eten met al jullie liefde is bereid. Wedden dat het nog lekkerder smaakt?

Ben jij gek op de mooiste liefdesverhalen?

Liefde overwint alles: ‘Mijn vriend is militair en ik weet nooit of hij veilig thuis komt.’ Wil jij niets liever dan dit prachtige verhaal lezen? Klik dan op de foto:

Reageer op artikel:
Waarom samen koken met je vriendlief zo ontzettend leuk is
Sluiten