Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 28 januari 2017

Waarom samen met je lover lui zijn het allerbeste van de wereld is

Samen met je lover lui zijn, voelt nooit als verspilde tijd. Sterker nog, het is heerlijk. Je hebt alle tijd voor elkaar en geen zorgen. Trek je joggingbroek aan en spendeer deze zondagavond samen op de bank.

Je kunt tegen hem aankruipen in bed

Zonder constant het besef dat het maar even kan duren, omdat jullie moeten opstaan. Je kunt de hele dag wel zo blijven liggen. Lepeltjeslepeltje, je past precies in zijn holletje. Hij slaat een arm om je heen en je wenst dat je in hem kon kruipen.

Als je dicht tegen hem aanligt en hij fluistert in je oor hoe lief, mooi en geweldig je bent, voel je dat je de hele wereld aan kan. Zorgen die je had lijken ineens minder belangrijk. Kroelen met je lief is de ultieme ontspanning. Wie heeft een psycholoog of dagje spa nodig als je kunt knuffelen met je lover?

Je bent de hele dag van elkaar

Geen verplichtingen, geen werk, geen studie en – als je geluk hebt – geen Eredivisie. Even helemaal niets en doen wat jullie zelf willen. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit wát jullie doen, door het park wandelen, lunchen bij dat leuke tentje of op de bank Netflixen. Je brengt tijd met elkaar door, je hebt geen haast, niemand gaat je storen en het lijkt wel vakantie.

Samen chillen

Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je niets doet

Je ‘moet’ eigenlijk altijd wel wat van jezelf. Als het niet werken of studeren is, dan is het wel schoonmaken, sporten, tijd doorbrengen met je familie of je vriendinnen attente kaartjes sturen. Begrijp ons niet verkeerd, je vindt het heerlijk om niets te doen, ‘uitstellen’ en ’te laat komen’ zijn je bijnamen en uitslapen je liefste hobby. Maar ergens is er toch altijd dat knagende gevoel dat je je tijd niet nuttiger besteedt.

Maar als je met je lover bent en hij doet óók niets, dan heb je dat gevoel totaal niet. Tijd doorbrengen met je lover voelt nooit als verspilde tijd. Want jullie zijn samen. En hij oordeelt niet dat je je haar niet hebt gewassen of je tanden nog niet hebt gepoetst – misschien dat hij je er wel even op zal attenderen – of je niet hebt opgemaakt. Hij ligt zelf ook heerlijk in zijn joggingbroek. Oef, dat is stiekem woest aantrekkelijk…

LEES OOK: Waarom meisjes die bootcampen de allerbeste lover zijn

Reageer op artikel:
Waarom samen met je lover lui zijn het allerbeste van de wereld is
Sluiten