Waarom single zijn voor jou dé perfecte liefde is

Om je heen zie je steeds vaker relaties opbloeien, mensen die aan de hele wereld willen laten zien hoe verliefd ze zijn. En jij? Jij ben helemaal niet bezig met head over heels verliefd te worden op iemand. Jij hebt helemaal niemand nodig. Je leven is al fantastisch zoals het is.

Waarom heb je iemand nodig als jouw leven gewoon goed is zoals het is? Je hebt een geweldig leven met mensen om je heen die je dierbaar zijn. Conclusie: single zijn laat eigenlijk zien dat je verliefd bent op alle dingen om je heen.

Je hebt fantastische familie en vrienden om je heen

Jij hebt al een aantal jaren hele liefdevolle vrienden en familieleden om je heen. Ze hebben je meegemaakt door je verscrhrikkelijke puberperiode en je vreselijke kledingstijl. Maar zij waren er ook wanneer je prachtige dingen meemaakte. En ze willen nog steeds uren met je op de bank naar Friends kijken. Nee, eigenlijk heb jij geen lover nodig, want jij hebt je vrienden en familie waar je dol op bent.

Jij gaat je dromen achterna

In tegenstelling tot anderen om je heen, die vanaf het moment dat ze een relatie kregen alles met elkaar overleggen, bespreken en aan elkaar vragen, denk jij hier totaal anders over. Jij gaat je dromen achterna en je hebt daar niemand anders dan jezelf voor nodig. Jij knokt helemaal alleen voor dat wat jij wilt bereiken. Wil jij die ene baan? Jij hebt niemand nodig om je daar aan te helpen dan jezelf. Wil je een verre reis maken? Jij gaat gewoon.

Waarom zou je iemand nodig hebben?

Waarom heb je eigenlijk iemand nodig? Natuurlijk zou je het af en toe lekker vinden om iemand te hebben waar je in de avond tegen aan kunt kruipen, maar eigenlijk kom je tot de conclusie dat je aan jezelf genoeg hebt. Je hebt ontzettend veel mooie mensen om je heen en je hebt op dit moment de tijd om te streven naar precies datgene waar je al je hele leven van droomt. Jij hebt niemand nodig, je gaat hand in hand met het leven dat je nu hebt en bent eigenlijk blij met je single bestaan. Liefde? Het single leven zie jij op dit moment als de perfecte liefde.

LEES OOK: Deze 5 leefregels mag een single meisje nóóit en te nimmer verbreken

Reageer op artikel:
Waarom single zijn voor jou dé perfecte liefde is
Sluiten