Renée
Renée | LinkedIn Life 29 mrt 2019

Vind je Temptation Island saai? 5 redenen waarom je de juicy USA variant dan wél wil zien

Niet getreurd als je Temptation Island tot nu toe totaal niet boeiend vindt. Als je een Videoland account hebt kun je namelijk als de wiedeweerga doorzappen naar Temptation Island USA. Daar serveren ze namelijk de juice waar je nu naar op zoek bent.

*Let op: spoiler alert*

Temptation Island USA is groter, beter en spannender dan de Nederlandse versie. De knappe koppels geven stuk voor stuk de brui aan hun relatie. Zelfs als ze al tien jaar samen zijn.

Lees ook: Waarom dit seizoen van Temptation Island juist super sterk is

Waarom je Temptation Island USA wil kijken

Maar er zijn meer redenen waarom je in één avond het hele seizoen van Temptation Island USA wil zien:

1. Ze gaan single het spel in

De koppels gaan stuk voor stuk single het spel in. Of nou ja, niet echt natuurlijk. Maar zo profileren ze zichzelf wel. Ze geven een nieuwe liefde namelijk écht de kans.

2. Ze gaan super snel vreemd

Waar de Nederlandse stelletjes wél veel om hun partner geven, gaan ze in Temptation Island USA snel vreemd. En als we snel zeggen, bedoelen we echt snel.

3. Ze zijn vrij rap verliefd op een ander

Van tevoren denk je dat de koppels het wel volhouden in Temptation Island USA, maar niks blijkt minder waar. Ze krijgen rap gevoelens voor een ander, terwijl ze hun partner een paar dagen daarvoor nog gedag hebben gezwaaid.

4. Ze daten meerdere verleiders

Waar in de Nederlandse Temptation maar een paar verleiders zendtijd krijgen, is dat in de Amerikaanse versie anders. De kandidaten nemen vaak een andere verleider mee op date, waardoor je meerdere mensen beter leert kennen.

5. Ze stemmen verleiders naar huis

De koppels krijgen tijdens het seizoen een paar keer de macht om verleiders naar huis te sturen. De verleiders weten dat, waardoor ze nóg meer hun best doen om 1. relaties te verbreken en 2. close te worden met de kandidaten.

Dit is ook leuk om te lezen: Drama-alert! Temptation Island USA komt met een tweede seizoen

Reageer op artikel:
Vind je Temptation Island saai? 5 redenen waarom je de juicy USA variant dan wél wil zien
Sluiten