wpk-admin
wpk-admin Nieuws 5 aug 2017

Dit zijn 5 redenen waarom die leuke man jou maar niet mee op date vraagt

Na een gezellig stapavondje met vriendinnen is de contactenlijst van je telefoon uitgebreid met het nummer van de leukste man uit de kroeg. Je springt een gat in de lucht als hij je de volgende dag een berichtje stuurt en je kan jouw geluk niet op als je merkt dat het gesprek soepeltjes verloopt. Echter, na een dikke week is er nog steeds geen woord gesproken over een eventuele hereniging. En je vraagt je af: waarom vraagt hij me niet op date?

Hoewel we natuurlijk niet zijn gedachten kunnen lezen, zijn er wel mogelijke redenen te bedenken. Dit zijn vijf redenen waarom hij nog niet heeft gevraagd of je wat wil gaan drinken.

1. Hij durft het niet te vragen

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen onzeker zijn over hoe ze iets op het gebied van liefde aan moeten pakken. Misschien is het voor hem niet duidelijk of jij hem wel of niet leuk vindt en is hij bang om een blauwtje te lopen. Sommige mannen hebben eerst meer zekerheid nodig voordat ze je mee op een date durven te vragen.

2. Hij is er nog niet aan toe

Sommige mannen komen net uit een lange relatie en hebben helemaal geen zin om zich nu alweer aan iemand te binden. Ze vinden de aandacht wel leuk (wie niet?), maar willen nog even genieten van het ongedwongen vrijgezellenleven zonder verplichtingen.

Ook kan het zijn dat ze het druk hebben met studie, werk of vrienden. In dat geval heeft hij, naar eigen zeggen, geen tijd om een paar momentjes met jou door te brengen. Next!

3. Jullie matchen toch niet zo goed als je in eerste instantie dacht

Na de eerste ontmoeting en een aantal fijne gesprekken via je telefoonscherm is er wat jou betreft overduidelijk een klik met de man in kwestie. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat dit vanuit de andere kant ook zo wordt ervaren.

Als dit niet zo is, zit er helaas niets anders op dan hem te vergeten en je open te stellen voor een andere man. Hoe pijnlijk dat soms ook kan zijn..

4. Hij is gewoon een f*ckboy

Hoewel er verschillende soorten f*ckboys bestaan, hebben ze allemaal één ding gemeen: op het eerste gezicht lijkt een man uit deze categorie een potentiële keeper, maar achteraf blijkt dat hij zijn charmes uitsluitend in de strijd gooit om jou bij hem in bed te krijgen.

De gesprekken worden voornamelijk in de avonduren gevoerd en gaan voor het grootste deel over hemzelf. Hij zal vast wel een paar dingen aan jou vragen, maar hij is daar eigenlijk totaal niet in geïnteresseerd. Waar hij al helemaal niet op zit te wachten, is een serieuze date buiten zijn slaapkamer.

5. Hij wacht totdat jij het vraagt

Een andere mogelijke reden waarom hij je nog niet op een date heeft gevraagd, kan zijn omdat hij wacht totdat jij het vraagt. Veel mannen vinden het een groot pluspunt als jij de eerste move maakt en zijn van mening dat er niks beters is dan een vrouw die initiatief neemt. In een aantal gevallen kan het precies datgene zijn om de man van je dromen voor je te winnen. En zeg nou zelf; wat heb je eigenlijk te verliezen?

Of die date er nu wel of niet van komt, onthoud dat het nooit aan jou ligt. Jij bent een fantastische vrouw en als hij dat niet ziet, tja, dan is er altijd wel een man die beter bij je past. Je bent het waard om voor het beste te gaan. En het beste alleen.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Dit is voor het meisje dat denkt dat ze altijd alleen zal blijven

Reageer op artikel:
Dit zijn 5 redenen waarom die leuke man jou maar niet mee op date vraagt
Sluiten