Renée
Renée | LinkedIn Life 12 mrt 2019

8x waarom het zo geweldig is om als vrouw door het leven te mogen gaan

Hé, hierbij een lieve reminder dat je best wat aardiger voor jezelf mag zijn. Vrouw zijn is geweldig en om je daaraan te herinneren heeft Beautify dit artikel voor je gemaakt.

Vrouw zijn komt met ups en met downs, maar blijf altijd onthouden hoe fijn het is om als vrouw door het leven te gaan. Vergeet de krampen als je ongesteld bent, dat je haar niet meer zit als het regent en pijnlijk hakken, want het leven is goed.

Waarom vrouw zijn zo geweldig is

Waarom vrouw zijn zo geweldig is lees je hieronder. Dit is namelijk waarom de Beautify redactie het zo fijn vindt dat we ons vrouwen mogen noemen:

1. We kennen heel veel emoties

Niemand kan zo snel van een bulderende lach naar huilen gaan en weer terug. Vrouwen kennen veel emoties en dat is niet iets wat je als negatief hoort te ervaren. Wees juist trots op het feit dat je zoveel kunt voelen en dat je bijvoorbeeld heel empathisch bent.

2. We kunnen een kind op de wereld zetten

Dat Moeder Natuur zoveel vrouwen heeft gezegend met het lichaam om een kind te kunnen baren is toch fantastisch? Het is onwijs bijzonder dat jij als vrouw dit mee mag en kan maken.

3. We zijn heel goed in autorijden

In tegenstelling tot wat veel mannen beweren zijn vrouwen wel degelijk goed in autorijden. Wat zeggen we? Vrouw zijn is fantastisch, want we kunnen zelfs beter autorijden dan mannen:

Vrouwen zijn officieel beter in autorijden, dus wrijf dat er maar in bij de mannen

4. We kunnen mannen moeiteloos om onze vinger winden

Een vrouw om je vinger winden is vaak lastig, maar een man daarentegen… Wanneer we onze charmes in de strijd gooien weten we vaak alles voor elkaar te krijgen. Dat is ook een kracht.

5. We luisteren als de beste

Vrouwen hebben over het algemeen het vermogen om heel goed te luisteren. Of het nu gaat om problemen op je werk, struggles in je relatie of gewoon iemand waarbij je je hart wil luchten: een vrouw is de beste luisteraar die je je kunt wensen.

6. We hebben borsten

Borsten zijn prachtig. Juist dat ze in allerlei vormen bestaan maakt ze nóg mooier. Daarom mag je als vrouw maar wat trots zijn dat je überhaupt gezegend bent met zo’n prachtig lichaamsdeel. Je kunt ze vasthouden, je kunt ze laten zien of juist verstoppen in kleding, je kunt de mooiste lingerie dragen, je kunt het als kussentje gebruiken voor iemand anders… Het is awesome.

7. We komen met heel veel dingen weg

Een kast vol kleding, te laat komen, iets vergeten… Als vrouw heb je de mogelijkheid om met al dit soort dingen in het leven weg te komen. Juist omdat je charisma hebt en je charmes in de strijd gooit word je al snel vergeven.

8. We kunnen uren over de zin en onzin van het leven praten

Sommigen vinden het misschien irritant dat je uren kunt praten over van alles en nog wat. Maar zie het juist als een gave. Hoe fijn dat je continu over de zin en onzin van het leven kan praten? Hierdoor voel je je alleen maar meer verbonden met je gesprekspartner.

Score! Vrouwen met een big booty worden minder snel ziek

Reageer op artikel:
8x waarom het zo geweldig is om als vrouw door het leven te mogen gaan
Sluiten