Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 26 apr 2016

Waarom vrouwen die met een knuffel slapen de allerliefste vriendinnen zijn

Kun jij niet slapen zonder je Teddy, Beer of Snoepie? Zijn jij en je knuffel al járen onafscheidelijk in bed? Of je 'm nou vasthoudt of hij aan je hoofdeinde staat, als je nog steeds slaapt met je zachte metgezel, dan zegt dat iets over je. Namelijk dat jij een heel lieve en trouwe vriendin bent.

Je besties mogen in hun handjes knijpen met een vriendin zoals jij. En wel hierom:

Je bent een steun en toeverlaat voor je vriendinnen

Je knuffel geeft jou een gevoel van liefde, veiligheid, rust en steun. Je knuffel is er altijd voor je. En als je hem ’s avonds in je armen neemt, glijden al je zorgen van je af.

Precies zo wil jij zijn voor je vriendinnen. Je bent er altijd voor je besties. Je slaat een arm om ze heen als het even niet oké gaat. Maar samen hebben jullie ook lange nachten in de stad. Gewoon om het leven te vieren. Want je steunt je vriendinnen door dik en dun. Je bent een praatpaal en een steunpilaar. En een kompaan als het gaat om wijn drinken.

Je bent niet bang voor het kind in jezelf

Hoewel je inmiddels al heel wat jaartjes levenservaring hebt, ben je niet bang voor het kind in jezelf. Sterker nog, je omarmt de open en onbevangen kant in jezelf. Én je bent altijd in voor een lolletje. Haha, je vriendinnen voor de gek houden kun jij als de beste.

Je beschouwt je vriendinnen niet als inwisselbaar

Je pluche beestje heb je al bijna vanaf je geboorte. En ook je vriendinnen gaan al heel wat jaartjes mee. Dat is ook waarom jullie elkaar ook zo goed kennen, vertrouwen en liefhebben. Je vriendinnen heb je voor het leven, daar ben jij je heel goed van bewust. Je zou ze nooit kunnen missen.

LEES OOK: Herkenbare situaties voor mensen die al jarenlang dezelfde grote vriendenkring hebben

Reageer op artikel:
Waarom vrouwen die met een knuffel slapen de allerliefste vriendinnen zijn
Sluiten