Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 3 jan 2016

Waarom vrouwen met een relatie succesvoller én zelfverzekerder zijn

Single vrouwen mogen dan ongelooflijk aantrekkelijk zijn, ladies met een relatie zijn succesvol en zelfverzekerd. Een unieke combinatie waardoor je verder dan ooit komt in het leven.

Je hebt zelfvertrouwen

Want je hoort maar o-zo graag hoe mooi hij je vindt. Hoe grappig je bent. En leuk. Hij laat je een prinses voelen en daarvan ga je onmiddellijk stralen. Je voelt je zelfverzekerd en weet ineens dat je dingen aankunt. Dat project op je werk kun je prima leiden. En dat puistje op je wang? Wat maakt het eigenlijk uit. Dat hij alle dagen van zijn leven met jou wil doorbrengen, geeft je een fantastisch gevoel. Je kunt de hele wereld aan.

Je bent vrolijker

Als je verliefd bent lijkt het of de wereld een andere plek is. Dingen die je eerst nooit opvielen, springen je nu ineens in het oog. Je ogen glinsteren. Je lacht om alles. Eigenlijk kan niets je écht van je stuk brengen. En dat straal je weer uit. Je bent happy. En daarom wil iedereen bij je in de buurt zijn.

Je hebt meer seks

En dat doet echt van álles met je. Je huid straalt bijvoorbeeld. Je hebt een betere weerstand. Je voelt je op en top. Ook blijkt uit Schots onderzoek dat hoe meer seks je hebt, hoe beter je tegen stress kunt en hoe minder je bloeddruk stijgt in tijden van overbelasting. Hierdoor kun je die werkdruk mak-ke-lijk aan.

Je bereikt meer in het leven

Vrouwen met een relatie zijn succesvoller. Je hebt namelijk iemand die achter je staat no matter what . Iemand die je steunt door dik en dun. Iemand die zo af en toe zegt dat hij zo trots is op wat je allemaal hebt bereikt. Je voelt je hierdoor sterk genoeg om gewoon die stap te wagen in je carrière. Of om je baan op te zeggen en voor jezelf te beginnen. Je weet dat als het toch mis mocht gaan, hij er staat om je op te vangen.

LEES OOK: Waarom het zo geweldig is als jouw lover een husky guy is

Reageer op artikel:
Waarom vrouwen met een relatie succesvoller én zelfverzekerder zijn
Sluiten