Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 10 nov 2016

Waarom wij Nederlandse meisjes zo ontzettend gek op The Voice of Holland zijn

Als je er voor kiest om het een keer niet op een zuipen te zetten op een vrijdagavond dan weet je wat je wél gaat doen: The Voice of Holland kijken. Niet alleen de talenten zijn geweldig, maar simpelweg de hele entourage maakt het de moeite waard. Want we kijken o-zo graag om de volgende redenen:

Hotshot Waylon

Oké, we hielden zielsveel van Anouk maar Waylon is ook zéker geen straf voor heel vrouwelijk Nederland. Hij is zelf steengoed (hij was ooit bijna aangesloten bij dezelfde platenlabel als de Rolling Stones) én is ook nog eens bijzonder sympathiek. Zo barstte hij onlangs al in tranen uit bij een talent. Eerlijk, we vinden mannen die huilen écht aandoenlijk. Welkom Waylon.

De talentenshow met écht talent

We gaan geen namen noemen van andere programma´s, maar als we eerlijk zijn wordt er te vaak een podium gegeven aan mensen zonder talent. Did I just said that? Maar TVOH is hét programma waar we elke keer weer achterover slaan van het talent wat ons piepkleine landje te bieden heeft. O´G3NE, Maan en Ben Saunders om maar een aantal steengoede talenten te noemen.

Op vrijdagavond The Voice of Holland kijken

G-g-g-grappig met Sanne Hans

Serieus, wat een topwijf is dat. Het is dan ook zeker een reden om TVOH te kijken, zeker als haar voorganger niet helemaal je favoriet was. Al vonden we Ilse ook TE GEK! (zoals ze het zelf zou zeggen), we vinden Sanne ook een verademing. We weten nu al dat zij sowieso de allerliefste coach is en zorgt voor de nodige hilariteit. Iedereen mag zichzelf zijn. Amen.

4. We zien onze favoriet als een ware vriend(in)

Het heerlijke aan het programma is, is dat je snel genoeg een favoriet hebt en daar voor door het vuur gaat. Best bizar eigenlijk, aangezien we de persoon in kwestie vaak totaal niet kennen. Desondanks zitten we vloekend op de bank na kritiek van de coaches en applaudisseren we luid bij complimenten.

5. Guus brengt Brabantse gezelligheid

En die heeft de ongekende humor die je alleen bezit als je een echte Brabander bent. Man, man, man wat houden we van die man. Het liefst trekken we ´m direct bij ons op de bank om gezellig met ons mee te kijken. Al vragen we ons wel af of hij het niet te gezellig zal krijgen met al zijn kandidaten. Want een pilsje en een bitterbal past helemaal bij zijn mentaliteit. Wie weet komt zijn team met dé nieuwe volkszanger als winnaar uit de bus?

6. Competitie maakt alles nog mooier

Het feit dat er wordt gestreden onderling maakt het reuze spannend. Want wie zal er deze ronde uitvliegen? En is het dan terecht? We vinden het heerlijk om de rivaliteit te voelen tussen de kandidaten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de battles die er aan komen? Sowieso dat er ruzie ontstaat bij het verdelen van de tekst van het nummer waar ze nóóit blij mee zijn, HA!

7. Heel veel kippenvel momenten

Het is alles behalve tv waar ordinair wordt afgezeken, dat kan simpelweg ook niet want het betreft echt talent. En daardoor hebben we elke aflevering heel veel kippenvel momenten. Zelfs zó dat ook wij het niet altijd drooghouden en een traantje wegpinken. Stiekem vinden we het best fijn om een beetje te zwijmelen.

8. En dan Ali B

Amen voor Ali B. Amen.

Dave, we houden van je: 7 redenen waarom we stiekem allemaal van Dave Roelvink beginnen te houden

Reageer op artikel:
Waarom wij Nederlandse meisjes zo ontzettend gek op The Voice of Holland zijn
Sluiten