Renée
Renée | LinkedIn Love 16 mei 2019

Eindelijk antwoord! Waarom zijn Roger en Laura uit elkaar?

Het is de vraag die je al weken bezighoudt: waarom is een sterk koppel als Roger en Laura uit elkaar na de opnames van Temptation Island? In aflevering 16 kwamen we er eindelijk achter en we praten je snel bij.

Het is een complex onderwerp en nog nooit kregen Laura en Roger zoveel zendtijd als in de allerlaatste aflevering van Temptation Island. Er viel natuurlijk ook veel te bespreken. Komt ‘ie.

Waarom zijn Roger en Laura uit elkaar?

Oké, waarom zijn Roger en Laura uit elkaar? Het is goed om te weten dat ze wél samen het programma hebben verlaten. Sterker nog, het ging zo goed tussen de twee dat ze bezig waren met hun toekomst samen. Maar toen brak er iets bij Roger. Hij wilde nog helemaal geen toekomst samen opbouwen.

Of nou ja, niet op deze manier. Door de bekendheid van Temptation Island proefde hij eindelijk van het uitgaansleven. Waar Laura aan de toekomst (lees: een gezin) wilde werken, kwam Roger eindelijk erachter hoe het is om het uitgaansleven en andere vrouwen te ontdekken.

Andere prioriteiten

“We hebben gemerkt dat we andere prioriteiten hebben en momenteel zijn we geen stel meer”, aldus Roger. “Ik heb ontdekt dat ik andere richtingen op kan gaan en dat kan niet met Laura. Zij is echt al klaar voor de volgende stap.” Roger geniet met volle teugen van zijn bachelor bestaan. “Ik hou ervan om te feesten, om te genieten, om enthousiaste mensen om me heen te hebben. Dat heb ik ontdekt door Temptation.”

Hij vertelt daarnaast dat hij ‘vastzit’ in de relatie en nu kiest hij ervoor om zijn eigen pad te bewandelen. “Ik heb zelden zo’n lief meisje als Laura gezien, maar op dit moment is Laura geen meisje voor mij.”

Lees ook: Het eerste Temptation Island koppel is gesneuveld: Roger en Laura zijn uit elkaar

UPDATE

Laura heeft via Instagram laten weten dat ze wél weer samen is met Roger. Zie hieronder het bericht:

Meer over de laatste Temptation Island aflevering:
Lees hier ALLES wat er is gebeurd in de allerlaatste aflevering van Temptation Island 2019
YES! We weten eindelijk of Demi en Sidney nog samen zijn na Temptation Island
SPOILER ALERT: Hebben Heikki en Milou nog een relatie?
Morgan en Rodanya zijn niet meer samen en we weten precies ze heeft gedaan met Danicio

Reageer op artikel:
Eindelijk antwoord! Waarom zijn Roger en Laura uit elkaar?
Sluiten