Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 24 apr 2018

Niet bang aangelegd? Walibi is op zoek naar griezelige acteurs voor de Halloween Fright Nights

Als jij iemand bent die nooit bang is geweest voor vampieren en Halloween zonder enige twijfel het beste feest van het jaar vindt, dan is deze vacature voor scary actor tijdens de Walibi Fright Nights jou op het lijf geschreven.

Ben je ook dol op Halloween? Jezelf opmaken tot een heus echte vampier om vervolgens iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Het blijft een heerlijk feest. En dit jaar kan het nog leuker worden want je kunt je opgeven als Scary Actor tijdens de Walibi Fright Night. Lees: een avond lang iedere parkbezoeker de engste nacht van hun leven bezorgen.

Scary actor tijdens de Walibi Fright Nights

Herken jij jezelf hier allemaal in? Dan wil jij misschien wel één van de scary actors zijn die tijdens de Walibi Fright Nights de bezoekers van het pretpark angstige momenten laat beleven.

De audities vinden plaats in mei

Weet waar je aan begint, want in de functieomschrijving staat dat je niet claustrofobisch mag zijn, en geen hart- of epileptische klachten mag hebben. Dan weet je dus dat het écht menens is.

De jaarlijks terugkerende Fright Nights vinden dit jaar plaats tussen 6 en 28 oktober. De audities zullen echter al plaatsvinden op 11, 12 en 13 mei. Durf jij het aan? Hier vind je de functieomschrijving en alles wat je daarover moet weten.

Reageer op artikel:
Niet bang aangelegd? Walibi is op zoek naar griezelige acteurs voor de Halloween Fright Nights
Sluiten