Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller News 11 sep 2018

Heet jij Robin? Dan kun je nu gratis naar Walibi Holland dus dat wordt hollen

Als jij de naam Robin hebt, heb je mazzel. Want op vertoon van je identiteitsbewijs kun je de hele maand september gratis naar Walibi Holland. Geen grap.

De reden? Het pretpark neemt na achttien jaar afscheid van de houten achtbaan. Een memorabel moment, waaraan niet zomaar voorbij mag worden gegaan.

Ludieke actie van Walibi Holland

Het is een ludieke actie, die voor heel veel jongens en meiden onvergetelijk zal zijn. Want in plaats van dat er uren in de rij moet worden gestaan bij de kassa, kunnen alle Robins tot en met eind oktober zó doorlopen bij de groepskassa.

Niet alleen mensen met de naam Robin krijgen gratis toegang. ‘Iedereen die Robin, Robbin, Robine of Robyn heet krijgt in de maand september gratis toegang, om op gepaste wijze afscheid te nemen van onze Robin Hood’ vertelt een woordvoerder.

Robin Hood

Voor het geval je niet weet welke achtbaan de naam Robin Hood draagt: het is de houten achtbaan die altijd flink veel geluid maakt wanneer hij langs raast. De achtbaan gaat niet over de kop, maar heeft een snelheid waar je ‘u’ tegen zegt.

Deze achtbaan wordt straks omgetoverd tot een hypermoderne ‘hybrid coaster’. De houten ondersteuningen en stalen rail blijven wel hetzelfde. Maar als we de geruchten moeten geloven, gaat deze nieuwe achtbaan een stuk sneller dan de Robin Hood.

Nog een keertje dan

Dus. Als jij Robin heet, heb jij geluk deze maand. Maar ook als je wel moet betalen, is het een leuk idee om met je vriendinnen richting Walibi te gaan.

Want dan kun je nog één keer genieten van een ritje in de Robin Hood achtbaan.

Yehes! De trailer van Elite (de Spaanse Gossip Girl) is hier en het is heerlijk

Loopings

Reageer op artikel:
Heet jij Robin? Dan kun je nu gratis naar Walibi Holland dus dat wordt hollen
Sluiten