Renée
Renée | LinkedIn Life 15 feb 2019

Houd je van een tranentrekker? Netflix komt met een onwijs inspirerende film waarbij je sowieso gaat huilen

Als iets heerlijk is op een rustige avond, dan is het wel samen met de meiden op de bank een echte tranentrekker kijken. In dat geval ben je bij Netflix aan het goede adres, want ze hebben de trailer van de nieuwe film Walk Ride Rodeo gedeeld en jeetje… Zie het maar droog te houden.

Walk Ride Rodeo is het verhaal van succesvol rodeorijder Amberley Snyder. Nadat ze in een gevaarlijk ongeluk terecht raakte, is ze verlamd van haar taille naar beneden. Daarmee valt haar grote droom in één klap in duigen.

Walk Ride Rodeo trailer

In de ontroerende trailer word je meegenomen in haar verhaal. Sinds het ongeluk is Amberley afhankelijk van haar rolstoel en lijkt het erop dat ze nooit meer op een paard kan zitten. Toch is ze vastbesloten om weer in het zadel te klimmen.

Je wil al helemaal een traantje wegpinken als je hoort dat deze film gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Als je één les leert van deze Walk Ride Rodeo, dan is het wel dat opgeven geen optie is. Bekijk de trailer van dit inspirerende verhaal hier:

Wanneer op Netflix?

De grote vraag is nu: wanneer staat Walk Ride Rodeo op Netflix? In Amerika is de film vanaf 8 maart te zien en goed nieuws, Netflix heeft aan Beautify bevestigd dat het dan ook in Nederland te zien is. Nog heel even geduld.

Nog een goede film om naar uit te kijken:

Netflix maakt eindelijk een Nederlandse horrorserie en yes, het is dit jaar al te zien

Reageer op artikel:
Houd je van een tranentrekker? Netflix komt met een onwijs inspirerende film waarbij je sowieso gaat huilen
Sluiten