Zara Bircan
Zara Bircan Beauty & Style 17 december 2019

Volg deze stappen en laat je wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen

Heb je weer eens een avondje doorgehaald, word je de volgende dag wakker met wallen waar je U tegen zegt. Maar maak je geen zorgen. Met de volgende tips zie jij er heerlijk fris en fruit uit. Zélfs als je niet die acht uur slaap hebt gepakt.

Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt gebruiken om je wallen te verminderen. Ben je benieuwd hoe jij die designer tassen onder je ogen weg krijgt? Lees dan verder.

De beste manier om je wallen in de ochtend te verminderen

Als we vroeg moeten opstaan, is het misschien snel al duidelijk te zien aan onze wallen dat we net uit bed zijn gestapt. Je kunt de volgende producten gebruiken om je slaperige ogen wakker te laten lijken.

Oogmasker

Begin met een hydraterend oogmasker en laat deze ongeveer 15 minuten zitten. Voor deze stap hoef je niet eens je bed uit. Hoe ideaal is dat? Je kunt er ook voor kiezen om een oogserum of -crème aan te brengen. Dit alleen al vermindert de donkere kringen onder je ogen. Zes uur of tien uur slaap? Niemand die erachterkomt.

Oogdruppels

Om het wit van je ogen iets meer naar voren te laten komen, kun je verfrissende oogdruppels toevoegen. Minder geel of rood in je ogen en je lijkt al een stuk wakkerder.

Kleurcorrigerende concealer

Gebruik een concealer met gele of oranje ondertoon om de blauwe kringen onder je ogen te verminderen. Breng vervolgens een concealer aan in je eigen huidskleur en een beetje poeder aan om ervoor te zorgen dat alles blijft zitten.

Leg koude lepels onder je ogen

Je kunt iets kouds, zoals twee lepels, onder je ogen leggen om de wallen te verminderen. Klinkt gek, maar het werkt wel. Zo kun je twee lepels een kwartier in de vriezer laten en daarna onder je ogen leggen. Heb je hier geen tijd voor, dan heeft zelfs een washandje met koud water eenzelfde effect.

Gebruik theezakjes onder je ogen

Gooi je koude theezakjes nog niet weg, want ook dit helpt tegen wallen. Leg deze eerst 10 tot 20 minuten in de vriezer en breng ze hierna op gesloten ogen aan. Was hierna je ogen af met water en jij bent klaar om de deur uit te gaan.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Volg deze stappen en laat je wallen als sneeuw voor de zon verdwijnen
Sluiten