De meest simpele maar oh zo geweldige truc om wallen onder je ogen te voorkomen

Wallen, we hebben ze allemaal wel eens. Helaas. Of het nou komt doordat je weinig hebt geslapen deze week door deadlines, of omdat je een gigantische nacht hebt doorgehaald, ze zijn nooit welkom.

Wallen zijn altijd de zichtbare nasleep van een vermoeiende nacht of week. Soms heb je van die weken dat je minder slaapt. Deadlines, stress, avondjes uit, we kennen het allemaal. En dan word je de volgende ochtend wakker en dan zijn de tekenen op je gezicht te zien.

Soms is dat best vervelend. Helemaal na van die avonden waarop het onverwachts gezellig was. Bijvoorbeeld op een doodgewone dinsdag. Je weet heel goed dat het veel te laat was en dat je iets te diep in het glaasje hebt gekeken. Toch neem je jezelf heel dapper voor daar niets van te laten merken op kantoor. Het enige probleem? Je wallen verraden alles. Ontzettend vervelend toch?

Gelukkig is er een heel simpel trucje zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen, of extra spullen voor in huis hoeft te halen. Als je namelijk een extra kussen onder je eigen kussen legt voor je gaat slapen zullen je wallen minder zijn de volgende ochtend. Hoe dat komt? Je ligt hoger waardoor het vocht zich niet gaat ophopen onder je ogen.

Klinkt het te makkelijk? Probeer het uit en je zult zien dat het werkt. Simpel en effectief. Wordt het nog beter dan dit?!

Reageer op artikel:
De meest simpele maar oh zo geweldige truc om wallen onder je ogen te voorkomen
Sluiten