Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 jan 2018

Disneyliefhebbers! Walt Disney World gaat uitbreiden met een Toy Story Land

Iedereen heeft wel een favoriete Disneyheld. Voor de één is dat Minnie en Mickey Mouse, voor de ander is dat misschien de Kleine Zeemeermin. Ze zijn al jaren met z'n allen te bewonderen bij Disney-parken over de hele wereld. Althans, bijna allemaal. Deze zomer is de familie pas echt compleet.

Hong Kong Disneyland en Walt Disney World in de Verenigde Staten brengt namelijk een paar bestaande figuren tot leven met een eigen stukje land. Er komt namelijk een heus Toy Story Land met alles erop en eraan.

Dit kun je verwachten van Toy Story Land

Woody en Buzz nemen natuurlijk de hele gang mee en gaan met liefde met je op de foto als je wil. Verder komt het nieuwe themaparkje vol te staan met speelblokken, speelborden en alles doet lijken alsof je zelf in een spel zit. Verwacht spiksplinternieuwe attracties, heerlijke eettentjes en vooral heel veel plezier. Af en toe spelen alsof je een klein kind bent, is ook in je twenty’s nog fantastisch.

Zo komt het er ongeveer uit te zien:
toy story land

Als je nog geen plannen hebt voor de zomer en je bent fan, dan boek je dit jaar toch een ticket richting China of de Verenigde Staten? Als alles goed gaat, zou het rond die tijd namelijk klaar zijn. Zin in.

Reageer op artikel:
Disneyliefhebbers! Walt Disney World gaat uitbreiden met een Toy Story Land
Sluiten