Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 30 mei 2018

Toe aan date inspiratie? Maak een wandeling (dit is wellicht de beste date ever)

Wanneer je op date gaat denk je al snel aan de bioscoop, een drankje doen, uit eten en dergelijke. Nu vinden sommige van ons dit behoorlijk ongemakkelijk. Want: daar zit je dan - oog in oog, en de stilte slaat in. Je voelt je machteloos en beschaamd. Een wandeling is wellicht de ideale date voor jou.

Jij maakt je misschien nu al zorgen over de avond dat je jouw mega crush ziet, en je bent bang uit gespreksstof te raken. Je wilt een goede indruk maken, want dit is de kerel die jij aan de haak wilt slaan. Toch is er geen reden voor paniek. Ga wandelen tijdens je date, dit zal je enorm helpen.

Wandelen op een date

Misschien vind je dit in eerste instantie suf klinken, maar houd jezelf het beeld voor dat jullie recht tegenover elkaar zitten (op een terras), en de stilte toeslaat. Jullie gespreksstof is op en het liefste wil jij keihard wegrennen. Helaas is dit geen optie.

Om dit voorkomen hebben wij een betere optie voor jou. Wanneer jij en je date een wandeling maken (door bijvoorbeeld een park), is er zoveel ruimte voor spontaniteit. Jullie kunnen het hebben over jezelf, de ander, maar ook spontane dingen die op jullie pad komen. Zoals bijvoorbeeld die prachtige vlinder die voorbij vliegt, en waar dat jou aan doet denken. Jullie gesprek verloopt dan soepel en de gezelligheid bouwt zich verder op.

Wanneer het goed voelt bespreken jullie de locatie voor het restaurant waar jullie willen eten. Alle ongemakkelijkheid is immers weg tussen jullie. Dat hebben jullie er letterlijk uitgelopen. Een betere start van de date (en wellicht als stel), hadden jullie niet kunnen hebben. Verken de buurt, lach, geniet en wees trots op jouw manier van aanpak, dit belooft veel goeds voor jullie gezamenlijke toekomst.

Reageer op artikel:
Toe aan date inspiratie? Maak een wandeling (dit is wellicht de beste date ever)
Sluiten