Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 7 nov 2018

Té leuk: hier kun je het hele jaar door wandelen met alpaca’s

De herfst is echt begonnen. Het enige wat je nu nog wilt doen is Netflixen in je onesie met een pumpkin spice latte in je hand. Maar er bestaat iets waarvoor jij als een speer naar buiten rent. Er is namelijk een alpacaboerderij die jou en je vriendinnen tijdens deze koude dagen weer helemaal laat opwarmen.

Door te wandelen met deze mega schattige, wollige beestjes heb jij het geen moment koud meer. En ja, dat kan hier ook in de winter.

Het hele jaar door de leukste alpacawandeling

Alpacaboerderijen worden steeds populairder. Daarom zijn helaas veel alpaca evenementen binnen no time weer uitverkocht. Gelukkig houdt deze boerderij het hele jaar door wandelingen met deze fantastische dieren, waardoor ook jij verzekerd bent van een plekje.

Wandelen met alpaca’s in Vorstenbosch

Lijkt het jou ook helemaal geweldig om te wandelen met deze aaibare viervoeter? Dan kan Alpacafarm Vorstenbosch deze droom waarmaken. Het bedrijf organiseert wandelingen van anderhalf uur waarbij jij en je vriendinnen ook genoeg tijd krijgen om een aantal leuke foto’s te maken met jullie wollige vrienden.

Deze wandeling is de ultieme ervaring voor vrouwen met een zwak voor schattigheid. Dus wil je wel eens een andere route lopen dan normaal met origineel gezelschap? Schrijf je dan snel hier in.

Kom maar op met de winter: Deze Alpaca sloffen houden je voetjes lekker warm

Reageer op artikel:
Té leuk: hier kun je het hele jaar door wandelen met alpaca’s
Sluiten