Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 13 jan 2018

Cute: Er komt een immens evenement met honderden teckels

Stel je voor: honderd schattige en enthousiaste teckels bij elkaar. Dat kan niet anders dan één groot feest worden. Er wordt een wandeling met teckels georganiseerd en die is erg speciaal. Er wordt namelijk geld ingezameld voor dit lieve hondenras. En dat is nodig.

Allemaal teckels om je heen

Honderden teckels bij elkaar? Daar wil je bij zijn. En dat kan, want daarvoor hoef je alleen maar naar Manchester. En als jij besluit te komen, kun je ook nog eens het goede doel helpen terwijl je geniet van alle kleine teckeltjes die om je heen dwarrelen.

Het wordt een van de grootste evenementen met teckels. Hun baasjes hebben de wandeling georganiseerd om geld op te halen voor verschillende goede doelen voor deze beestjes. 25 procent van deze honden ontwikkelt namelijk abnormale tussenwervelschijven, waardoor ze een speciale behandeling nodig hebben. Aahw.

De wandeling heeft een goed doel

De trotse baasjes hebben zo’n enorme passie voor deze kleine teckels, en hopen dat zij met deze wandeling genoeg geld kunnen inzamelen om de behandeling van het beestje beter mogelijk te maken. En dat verdienen ze toch ook? Kijk nou, die lieve snoetjes. Smelt.

Oké, wij zijn verkocht. Wil je ook helpen? Of zelfs meelopen? Zorg dan dat je op 18 april om 13:00 uur bij de Boating Lake parkeerplaats staat op de Sheepfoot Lane in Manchester. De pret kan beginnen. Wil je op de hoogte worden gehouden van de ‘worstjes’ (zoals de eigenaren de hondjes liefkozend noemen), word dan hier lid.

Reageer op artikel:
Cute: Er komt een immens evenement met honderden teckels
Sluiten