Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 aug 2017

Wil je wandelen met een hondje, maar heb er geen? Dan kun je nu wandelmaatje worden van de liefste hondjes

Is het jouw droom om een trouwe viervoeter te hebben, maar heb je er op dit moment geen tijd of geld of ruimte voor? Vandaag is het jouw lucky day, want er bestaat sinds kort een platform waarop je hondjes kunt zoeken om wandelmaatje van te worden. Hoe leuk is dat?!

Een hond wordt je nieuwe lover

Zoek je een nieuwe lover, heb je behoefte aan beweging en buiten zijn? Stop met zoeken naar een man. Als jij een echte hondenliefhebber bent, dan ben je bij dit nieuwe platform aan het juiste adres.

Lars is zo’n iemand die graag een hond zou willen hebben, maar dit niet mogelijk is, aangezien hij op kamers woont. Toch wilde hij af en toe eens wandelen met een hondje en hij bedacht een platform. Hierop kun je een hondje zoeken en kunnen baasjes hun hondje aan jou uitlenen.

Wie is jouw perfect match?

Het is simpel: je maakt een profiel aan, kunt op de kaart precies zien waar baasjes nodig zijn en het zoeken kan beginnen. Als jij jouw perfecte match hebt gevonden, heb je er misschien wel een heel lief en trouw vriendje bij.

Zoek jij een pug, een pomeriaan of een labrador om wandelmaatje mee te worden? Er zijn steeds meer baasjes die dringend op zoek zijn, omdat ze zelf geen tijd hebben. Wacht niet langer, het aanmaken van een profiel is namelijk helemaal gratis.

Wist je dit al? Bewezen: Meisjes die van honden houden zijn sexyer dan kattenliefhebbers

Reageer op artikel:
Wil je wandelen met een hondje, maar heb er geen? Dan kun je nu wandelmaatje worden van de liefste hondjes
Sluiten