Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 11 feb 2017

Wanderlove: Waarom samen met je lover op reis gaan jullie sterker maakt

Reizen is fantastisch. En reizen met je lover is het meest fantastische wat er is. Het is heerlijk om een man te hebben die er van houdt om de wereld te verkennen met jou en dit is waarom.

Je maakt samen nieuwe herinneringen als je gaat reizen

Samen met je lover op reis gaan is de ultieme manier om nieuwe herinneringen te maken. Je maakt zoveel mee als je samen in een vreemd land bent, nieuwe plekken wil ontdekken en bijzondere dingen wilt ondernemen. Dat zijn momenten waar je nog tot in de eeuwigheid aan terug kunt denken. Een paar jaar later zeg je nog: ’Schat, weet je nog, toen we op dat kleine eilandje in Griekenland waren’.

Op vakantie leer je elkaars gewoontes pas écht kennen

Met z’n tweeën erop uit gaan is niet alleen maar koek en ei. Want juist als je 24/7 op elkaars lip zit, leer je elkaar pas écht kennen. Al zijn irritante gewoontes, daar kom je binnen no time achter

Maar het is ook juist leuk om elkaar goed te leren kennen. Je weet precies wat je aan hem heb. En je weet nog beter waarom je van deze man houdt.

Je kun de hele dag naar elkaars half naakte lichamen kijken

Als je op reis gaat naar een zonnig oord, heb je niet al te veel kleren aan. En dat is de ideale manier om ongeneerd naar elkaars bijna naakte lijf te kijken. Jij ziet hem in z’n zwembroek, hij jou in niets meer dan een bikinitje. En dat zorgt er voor dat jullie alleen nog maar meer zin in elkaar hebben gekregen. ’S avonds vliegen de vonken ervan af als jullie terug zijn in jullie hotelkamer of appartement.

Er zijn een miljoen gelegenheden voor romantische zonsondergangen

Een man die van reizen houdt, weet altijd wel bijzondere plekken te vinden om daar te genieten van een zonsondergang. Met een cocktail in je hand de zon in de zee zien zakken. Er is niets romantischer dan dat. En wat is de wereld een prachtige plek op dat moment.

Jullie hebben quilitytime met z’n tweetjes als jullie op reis zijn

Als jullie samen reizen zijn jullie alleen met jullie tweetjes. Niemand die jullie stoort. Het is alleen maar jij en hem, hij en jij. Het is de ultieme manier om van elkaar te genieten.

Jullie dromen samen van de volgende reizen die jullie gaan maken

Een van de leukste dingen aan het hebben van een lover die reislustig is, is dat hij zodra hij thuis komt meteen alweer nadenkt over jullie volgende avontuur. Hij is er altijd wel voor in om een nieuwe stad of een nieuw land te ontdekken.

Samen kunnen jullie dan ook heerlijk dromen over jullie volgende reizen. Er is altijd wel iets om naar uit te kijken. En er is niemand waarmee je liever op reis zou gaan dan met hem.

We denken dat je dit ook interessant vindt: 7 onverwachte hete plekjes die hij nooit meer mag overslaan

Reageer op artikel:
Wanderlove: Waarom samen met je lover op reis gaan jullie sterker maakt
Sluiten