Omani McDaniels
Omani McDaniels Travel 13 mei 2016

Wanderlust: 9 magische plekken waar iedere single geweest zou moeten zijn

Er zijn een heleboel magische plekken op de wereld. Het mooie van de kleinschaligheid van Nederland, is dat je al snel gaat reizen. Je hebt als single alle vrijheid om te reizen en het wordt tijd dat je daar gebruik van maakt. Hier zijn een aantal plekken die smeken om van genoten te worden.

Het is ontzettend fijn om alleen te reizen. Je bent veel toegankelijker als je alleen bent en ontmoet meer nieuwe mensen. Je hebt namelijk minder de neiging om aan je man vast te klampen. Veel grotere kans dat je onverwachte avonturen meemaakt. En daar is je single tijd helemaal geschikt voor: avonturen beleven, jezelf leren kennen en helemaal op jezelf leren rekenen.

Tianzi Mountains – China

Als je filmfanaat bent, herken je deze wonderbaarlijk schone bergen. Het is namelijk de plek waar Avatar geschoten is. Een unieke plek die je gezien wilt hebben in je leven. Als je ze in het voorjaar bezoekt is het erg vochtig, waardoor er een haast magische nevel rondom de bergen hangt.

Lake Hillier – Astralië

Ja, dit meer is écht roze. Houd jij ook van alles wat roze is? Dan is dit een plek die je sowieso wilt zien. Lekker met een bootje varen over een roze meer. Je kinderhartje zal gillen van blijdschap bij het zien van deze schoonheid en wellicht kom je zelfs een roze zeemeermin tegen.

Mount Roraima – Venezuela

Dit lijkt toch gewoon nep? Wat een gebergte om te mogen bezoeken. Het is begrijpelijk als je aan de rand wil staan, alleen om ‘I’m king of the world’ te kunnen schreeuwen.

Zhangye Danxia Landform – China

Alles regenboog geweldig. Maar het is nog geweldiger als je regenboogkleurtjes tegenkomt in de natuur. In China komen al je regenboog wensen uit.

Giza – Egypte

Je innerlijke Cleopatra zal zeker tevoorschijn komen op een iconische plek als deze. Nadat je een bezoekje brengt aan de sfinx, neem dan vooral een honing melk badje met rozenblaadjes in je hotel. Ultiem genieten.

Victoria falls – Zimbabwe

Watervallen zijn altijd indrukwekkend, maar de machtige watervallen in Zimbabwe zijn de grootste van de wereld. Ga gelijk op safari, als je daar bent. Houd alleen goed al je handen en benen binnenboord.

The Great Barrier Reef – Australië

Snorkelhemel. Meer koraalrif dan waar dan ook op deze aarde. Het schoonheid van het zeeleven zal je ogen zo dusdanig verwennen dat je nooit meer van een aquarium zal genieten.

Salar De Uyuni – Bolivia

Even je haar checken? Doe het in de grootste spiegel van de hele wereld. De wereld lijkt ondersteboven en jouw wereld zal voor altijd net een beetje mooier zijn.

The Great Blue Hole – Belize

Als je wilt diepzeeduiken is dit eigenlijk gewoon the place to be. Duik een andere wereld in, waar stalactieten de boven je hangen als kroonluchters. Wees voorzichtig en alert, maar als je ervoor gaat, zou het zomaar de duik van je leven kunnen zijn.

LEES OOK: 4 x waarom je aan reizen veel meer hebt dan aan een boyfriend

Reageer op artikel:
Wanderlust: 9 magische plekken waar iedere single geweest zou moeten zijn
Sluiten