Wanderlust: dit zijn de meest magische winterplekken

Soms willen we maar één ding: de meest bijzondere plekjes op aarde ontdekken. Plaats dit lijstje maar op je bucketlist, want we hebben de allermooiste winterplekken ontdekt.

Portillo, Chilli

chilli
Dit wintersportgebied, dat zich boven de boomgrens bevindt, is één van de grootste in Zuid-Amerika. Je kunt hier adembenemend skiën én het skiseizoen duurt hier van midden juni tot en met eind september. Wauw.

Lake Louise, Canada

Lake Louise
Lake Louise ligt in het Nationaal park Banff in de Canadese provincie Alberta. Het gebied trekt enorm veel toeristen vanwege de prachtige natuur en de vele activiteiten tijdens de winter.

Sapporo, Japan

Sneeuwfestival Japan
Sapporo is de moderne hoofdstad van het eiland Hokkaido, dat ruim twee keer zo groot is als Nederland. Jaarlijks wordt hier het grootste sneeuwfestival van de wereld gehouden en het is adembenemend.

Igloo Village, Finland

Finland
Wie wil er niet in een prachtige iglo logeren. Vertrek naar Finland en dromen worden werkelijkheid.

Ijskastelen, VS

ijskasteel Utah
Waan je in Frozen, met deze levensgrote kastelen sculpturen in de Verenigde Staten.

Harbin ijs en sneeuw Festival, China

China ijsfestival
Boek je ticket snel, sinds kort vindt hier het jaarlijkse sneeuw en ijsfestival plaats. Kunstenaars maken de mooie sneeuwsculpturen afgemaakt met honderden ledlichtjes. Dit is een plek die niet mag missen op je bucketlist.

Yosemite National Park, California

Yosemite
Yosemite is een populair National Park in Californië. Het park staat bekend om de adembenemend mooie natuur met indrukwekkende valleien, hoge bergen met prachtige uitzichten, oude bossen en enorme watervallen.

Jasná Ski Resort, Slowakije

Jasna
Staat bekend als een van de mooiste ski-gebieden van de wereld. Het is een prachtig groot gebied waar je heerlijk in de sneeuw kunt vertoeven.

Aspen, Colorado

Aspen
Aspen is de grootste plaats van Pitkin County in de Amerikaanse staat Colorado. Sinds 2002 worden in Aspen de Winter X Games gehouden, een groot sportevenement.

Reageer op artikel:
Wanderlust: dit zijn de meest magische winterplekken
Sluiten