Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 30 mrt 2016

Wanderlust Wednesday: dit zijn de meest sexy plekken in de wereld voor jou en je lover

Wanderlust Wednesday draait maar om één ding: de meest bijzondere plekjes op aarde ontdekken die we stiekem door vertellen zodat jullie mee kunnen genieten en ‘m op jullie eigen bucketlist kunnen plaatsen. Deze week: sexy plekken op aarde voor een beetje oelalala.

Little River PurePod in Christchurch, Nieuw-Zeeland

Voor zo’n 500 dollar per nacht is dit glazen huis helemaal van jou en je lover. Omdat het huis helemaal van glas, zie je alles. Van de sterrenhemel tot de planten onder je voeten. En mochten er mensen langskomen, dan zijn jullie natuurlijk ook goed zichtbaar.

Tango dansen in Buenos Aires, Argentinië

Waar anders wil je de tango dansen als in Buenos Aires. Gewoon op straat. De passie spat ervan af.

Katikies Hotel in Santorini, Griekenland

Dit is het witte hotel in Griekenland waar iedereen van droomt. Het Katikies Hotel ligt 90 meter hoger dan de Egeische zee, op de kliffen van Oia. Je hebt er overdekte zwembarden, openluchtzwembaden en bubbelbaden, allemaal met een prachtig uitzicht. Ook niet verkeerd: het ontbijt dat je op je kamer of privéveranda krijgt is inclusief champagne.

Big Sky Resort in Montana, Verenigde staten

Dit bad behoort tot de categorie ‘waar je nú in wilt liggen’.

O2 Treehouse, Verenigde Staten

Het bedrijf O2 Treehouse maakt de mooiste boomhutten. Hoog boven in de bomen valt niemand je lastig en is het prima vertoeven voor quality time.

Privé eiland Cousine Island, Mauritius

Ja ja, wat is er nou sexier dan een eiland helemaal voor jou en je lover alleen? Het kan, op Mauritius. Oké er zijn wel wat personeelsleden aanwezig, zodat het jullie nergens aan ontbreekt. Maar dat is geen straf toch?

LEES OOK: Wanderlust: traveltips voor betaalbare, onontdekte plekjes in Europa

Reageer op artikel:
Wanderlust Wednesday: dit zijn de meest sexy plekken in de wereld voor jou en je lover
Sluiten