Wanderlust wednesday: dit zijn de plekken waar je NYE zou willen vieren

Wanderlust Wednesday draait maar om één ding: de bijzonderste plekjes op aarde ontdekken die we doorvertellen zodat jullie mee kunnen genieten en ‘m op jullie eigen bucketlist kunnen plaatsen. Deze week: plekjes voor iedereen die geen zin heeft om NYE in je oude vertrouwde kroeg te staan, maar gewoon even weg wilt. Hier kun je uitermate perfect ontsnappen:

Sydney, Australië

Het nieuwe jaar inluiden in een jurkje en op je slippers? Dan ben je in Sydney aan het goede adres. Reis af naar Kirribilli en je hebt het mooiste uitzicht over het Opera House én de Harbour Bridge. In Sydney kijk je naar het mooiste vuurwerk midden in de zomer. Wauw.

Disneyland Parijs, Frankrijk

Een magische NYE vier je natuurlijk in Disneyland Parijs. Het park is tijdens de kerstdagen al helemaal in de kerstsferen en de duizenden lichtjes geven je een ultiem feestgevoel.

Barcelona, Spanje

Vier NYE op een bijzondere manier. De Spanjaarden zijn gek op het feest, maar hebben ook andere gewoontes. Zo eet iedereen twaalf druiven, dit brengt geluk. Wil je een grote vuurwerkshow zien? Ga dan naar Avinguda Maria Cristina.

Willemstad, Curacao

Bon bini! Vier het nieuwe jaar op je slippers op dit prachtige eiland. Zin in een ontspannen maar liefdevol Oud & Nieuw? Vertrek naar Willemstad.

Las Vegas, Amerika

Waar in ons eigen land al een feestje wordt gemaakt, is dit in Viva Las Vegas nog groter. Feest tot diep in de nacht op deze party bestemming en vier het leven. In verschillende hotels is genoeg te doen en laten we nog niet spreken van het prachtige vuurwerk dat de hotels afsteken.

Tokyo, Japan

In Tokyo kun je al vanaf 29 december terecht voor een goed nieuwjaarsfeestje. Geniet in Tokyo van veel gezelligheid en eet toshikoshi soba, de nieuwjaarsnoodle die symbool staat voor een lang en gezond leven en luister naar de Juya no kane, de nieuwjaarsbel die 108 keer klinkt vanuit de tempels om men te verlossen van verdriet. Jij luidt het nieuwe jaar gelukkig en gezond in. Cheers.

Kitzbuhel, Oostenrijk

Wat is er fijner om het nieuwe jaar in te luiden in de prachtige sneeuw? In dit prachtige dorpje in Oostenrijk is er genoeg te doen om het nieuwe jaar spectaculair in te luiden. Ski ’s nachts van de verlichte pistes of tut je op en vier je NYE chiquer dan chique op een gala in een van de hotels. Jij sluit het jaar in stijl af.

LEES OOK: Wanderlust wednesday: het roze zandstrand waar je geweest moét zijn

Reageer op artikel:
Wanderlust wednesday: dit zijn de plekken waar je NYE zou willen vieren
Sluiten