Renée
Renée | LinkedIn Life 16 augustus 2019

Nog heel even geduld alsjeblieft: het tweede seizoen van Élite staat bijna op Netflix

Goed nieuws voor alle fans van de Spaanse Gossip Girl serie Élite. Je hoeft nog maar een paar weken te wachten tot seizoen 2 dan ein-de-lijk op Netflix staat. Omdat je goed nieuws dient te vieren hebben we daarom meteen nieuwe beelden voor je.

Élite seizoen 2 laat lang op zich wachten, maar geloof ons als we zeggen dat het wachten van jou als fan rijkelijk wordt beloond.

elite seizoen 2
Manuel Fernandez-Valdes

Wanneer staat Élite seizoen 2 op Netflix?

Pak je agenda erbij en maak alvast ruimte, want de releasedatum van het tweede seizoen is bekend. Vanaf 6 september kun je namelijk weer samen met je vriendinnen Netflix aanzetten voor het gloednieuwe seizoen. Aan de serieuze blikken van Carla, Lucrecia en Fernando te zien wordt het weer een feestje om naar te kijken.

Hoog tijd om je Spaans weer op te vijzelen, want je wil iedere minuut straks goed kunnen volgen:

Netflix – De intrige gaat verder. Élite seizoen 2 is vanaf…

De intrige gaat verder. Élite seizoen 2 is vanaf 6 september te zien.

Waar gaat Élite over?

Mocht je niet meer precies weten wat er allemaal gebeurde in het eerste seizoen van Élite, dan hebben we hier nog een kleine recap voor je. De Spaanse televisieserie gaat over studenten aan de elitaire school Las Escinas.

Zodra drie mensen uit het arbeidersmilieu hun intrede doen worden er uiteindelijk wél vriendschappen gesloten. Daar is niet iedereen het mee eens. Daar bovenop is één van de rijken vermoord en langzaam maar zeker wordt duidelijk wie dat heeft gedaan.

Wil je seizoen 1 nog eens bekijken? Klik dan hier.

Meer over Netflix:

Reageer op artikel:
Nog heel even geduld alsjeblieft: het tweede seizoen van Élite staat bijna op Netflix
Sluiten