Wanneer hij dit doet is hij écht de perfecte gentleman

Je bent gék op hem en je weet eigenlijk dat hij de ware voor jou is. Je voelt je bij hem echt op je plek, simpelweg omdat hij je laat inzien hoe geweldig je bent. Je kunt wel zeggen dat je samen bent met een echte gentlemen. Al helemaal wanneer hij dit doet:

Hij belt graag met je

Zijn dag is goed wanneer hij jouw stem heeft gehoord. Op welk moment van de dag dit ook is, hij zal altijd opnemen. Wanneer hij dit niet doet, laat hij dit uiteraard weten. Wanneer jij een tirade aan emoties hebt, zal hij altijd naar je luisteren.

Hij is loyaal

Hij is een man die jij echt vertrouwt. Dit laat hij op elk mogelijke manier zien. Je weet dat hij er altijd voor je zal zijn. Zo staat hij bijvoorbeeld met een mooi bosje bloemen op je stoep en houdt hij de deur voor je open. Of staat hij snel op om de rekening te betalen, de schat. Hij zal altijd zorgen dat jij je fijn voelt en zal nooit liegen.

Hij helpt je waar nodig

Een klusje in huis, daar kijkt hij nooit tegen op. Hij staat al snel met zijn klus koffer bij je op de stoep. Maar ook met moeilijke beslissingen, waar je écht niet uitkomt zal hij je helpen. Hij wilt dat jij je op je best voelt.

Hij geeft je de tijd

Een man zoals hij zal jou in elk opzicht de tijd geven die je nodig hebt. Hij zal je nooit overhaast het bed in willen krijgen, wanneer jij hier nog geen zin in hebt. Een echte gentleman neemt de tijd met jou, simpelweg omdat hij elke minuut die hij met jou heeft wil onthouden.

Hij zegt dat je er mooi uitziet

Op welk moment van de dag het ook is, hij zal áltijd zeggen dat je er mooi uitziet. Of je nu net uit je bed stapt, of je hebt opgedoft voor een feestje. Met zijn ogen bekijkt hij je van top tot teen en vertelt je dat je prachtig bent.

Hij zet je altijd op de eerste plek

Hij zorgt dat je aan de goede kant van de weg loopt. En zorgt dat jij altijd veiliger bent dan hij is. Hij geeft je altijd het goede plekje in het restaurant of in het vliegtuig. En hij zal áltijd voor je opkomen.

LEES OOK: Zucht: deze 8 lieve dingen kan hij níet vaak genoeg tegen ons zeggen

Reageer op artikel:
Wanneer hij dit doet is hij écht de perfecte gentleman
Sluiten