Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 17 okt 2018

Hoe laat ook alweer? Wanneer is Expeditie Robinson 2018 op tv?

Naast Temptation Island is Expeditie Robinson toch wel een van onze favoriete programma’s. Misschien kijk jij het meestal op Videoland. Maar soms heb je gewoon zin om het op tv te kijken. Maar hoe laat is het ook alweer te zien? Hier vind je het antwoord op de vraag: wanneer is Expeditie Robinson 2018 op tv?

Waarschijnlijk ken jij de televisiegids niet helemaal uit je hoofd. Maar als je wel Expeditie Robinson 2018 op tv wil kijken, wil je daarom weten hoe laat het te zien is en ook op welke zender.

Wanneer is Expeditie Robinson 2018 op tv? En op welke zender?

Stop met zoeken, want hier is het antwoord: Expeditie Robinson 2018 wordt iedere donderdagavond uitgezonden op RTL 5. Het programma begint om 20.35 en duurt tot 21.45 uur.

Heb je Expeditie Robinson toch gemist? Dan kun je het natuurlijk ook online terugkijken. Op Videoland staat het survivalprogramma de volgende dag, dus vrijdag, online. Het fijne aan Videoland is dat je dan ook geen gedoe hebt met reclames, dus dat is al helemaal fijn kijken.

Volg ons ook op Youtube als je meer Expeditie Robinson wil

Wil je weten wat Beautify’s Yasmine en Gina van de laatste aflevering vonden? Volg ons dan op Youtube, want we bespreken regelmatig de afleveringen van Expeditie Robinson op video’s.

Lees ook: 8 x waarom we tóch een zwak voor Tony Junior hebben gekregen in Expeditie Robinson tony junior expeditie robinson 2018

Reageer op artikel:
Hoe laat ook alweer? Wanneer is Expeditie Robinson 2018 op tv?
Sluiten