Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 10/01/2019

Wat?! Nee! Het lijkt erop dat we een week langer op Temptation Island moeten wachten

Was jij ook al aan het aftellen tot 7 februari? De eerste donderdag van volgende maand zou sowieso een topdag worden, want dat was de dag dat Temptation Island terug op de buis zou zijn. Maar slik, nu lijkt het pas de 14e te gaan gebeuren.

RTL, de zender waar Temptation Island altijd op te zien is, had eerder laten weten dat Temptation Island 2019 vanaf 7 februari te zien is. Maar nu maakt de zender bekend dat het pas 14 februari op tv is.

Wat er precies is gebeurd met de programmering is nog een raadsel. Máár we hebben nog een sprankje hoop. Vorig jaar waren de afleveringen van ons favoriete guilty pleasure programma namelijk een week eerder al te zien op Videoland. Dus we denken dat dit ook nu weer het geval zal zijn.

Was je van plan Videoland op te zeggen? Wacht daar dan nog eventjes mee. Of maak gebruik van onze trucjes om het eindeloos gratis te gebruiken (sst, je hebt het niet van ons).

Wat we al weten over Temptation Island 2019

Temptation Island VIPS 2018 was natuurlijk in Mexico. Maar voor het reguliere seizoen zijn Rick en Annelien weer afgereisd naar Thailand.

De eerst verleidster is ook al bekend. Kun je hier alles over lezen:

Dit is de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van Temptation Island is en ze is waanzinnig knap

En eh, beelden zijn er ook al:

Heftig! De eerste beelden van Temptation Island 2019 zijn er

Reageer op artikel:
Wat?! Nee! Het lijkt erop dat we een week langer op Temptation Island moeten wachten
Sluiten