Redactie
Redactie Love & Seks 12 mei 2020

De ware nog niet gevonden? Misschien ligt het aan je sterrenbeeld

Alles staat in de sterren geschreven, althans als je een tikkie spiritueel bent. De ware nog niet gevonden? Of mislukt de ene na de andere relatie voor je gevoel? Het kan zomaar zo zijn dat het alles te maken heeft met je sterrenbeeld. Waar je, inderdaad, niks aan kunt doen dus begin maar met zelfmedelijden.

De link tussen de ware en je sterrenbeeld

Kreeft – 21 juni t/m 22 juli

Kort gezegd, je wedt nogal graag op één paard. Het zit in je aard op helemaal op te gaan in je emoties. Als je eenmaal verliefd bent ben je écht verliefd. Je gaat 100% voor de persoon in kwestie en soms heeft dat een keerzijde. Zodra een relatie op de klippen loopt ben je er letterlijk ziek van. Wellicht een idee om de volgende keer je kansen te verspreiden voor je jezelf helemaal geeft?

Maagd – 23 augustus t/m 22 september

Als je eenmaal verliefd bent geweest op iemand, is het voor jou moeilijk om opnieuw verliefd te worden. Hoewel dit sterrenbeeld altijd open en optimistisch blijft over het vinden van je grote liefde, blijft het toch moeilijk. Het resultaat? Je verslindt een hele hoop mensen waarvan je éigenlijk al weet dat het niet de ware is. Ons advies? Steek je tijd in dates waar je echt een goed gevoel bij hebt en laat de rest gaan.

Steenbok – 22 december t/m 19 januari

Jij bent nogal gebaat bij de juiste timing. Steenbokken zijn nogal serieus ingesteld dus creëren soms zelf ook een slechte timing. Want: nog aan het studeren, druk met werken, druk met sport of een ander excuus om de liefde geen kans te geven. Niet getreurd, na je dertigste levensjaar wordt het beter.

Vissen – 19 februari t/m 20 maart

Jij ziet alles en iedereen door een roze bril. Je hebt de neiging op slechte eigenschappen te verdoezelen en je hebt de capaciteit om jezelf op te offeren. Daarentegen kan je wél goed om gaan met tegenslagen en herstel je snel van een gebroken hart. Probeer in het vervolg om jezelf niet weg te cijferen en iets kritischer te zijn op je dates.

Lees ook: Urenlang knuffelen: deze 3 sterrenbeelden hebben veel affectie nodig in een relatie

Reageer op artikel:
De ware nog niet gevonden? Misschien ligt het aan je sterrenbeeld
Sluiten