Warme chocolademelk met wijn is hét nieuwe winterdrankje en het is heerlijk

Rosa
Elite Daily

De winter betekent jezelf warm houden. De onesies kunnen weer uit de kast, open haard aan en dekentjes paraat. Een voordeel dat hierbij komt kijken is de ultieme quilty pleasure tijdens de winter: warme chocolademelk. Want jouw winter is niet compleet zonder dit goddelijke drankje. Maar hold your breath, er is nu warme chocolademelk met je favoriete alcoholische drankje genaamd wijn.

Om de winter nog een beetje aangenamer te maken zijn er twee overheerlijke drankjes met elkaar gecombineerd. Warme chocolademelk en rode wijn. Briljant, die next level warme chocolademelk zien wij wel zitten. En zodra je de plaatjes ziet, loopt het water je in de mond.

Hoe het drankje precies smaakt, daar zijn wij nog niet achter, maar als we Instagram mogen geloven is het goddelijk. De fans posten in elk geval genoeg over het magische drankje:

"And we will just add one cup of wine" #lies #itsmore #winehotchocolate #winaholic #wino

A video posted by Jamie Alysa Vogel (@itsmufassaa) on

We are such wino's we made our own wine hot choclate! #winos #winehotchocolate #onceuponavine @brittanyvanzee

A photo posted by Chelsey (@countrychic_54) on

Hoe maak je het?

Het enige wat je nodig hebt is een pan waar je de chocolademelk met rode wijn in gaat maken. Mix drie theelepels cacaopoeder, vier theelepels suiker en een snufje zout met elkaar. Daarna roer je er twee tot drie eetlepels melk doorheen, gevolgd door een half kopje rode wijn (of zoveel als je wilt natuurlijk). Breng het geheel aan de kook terwijl je roert et voilà. Jouw wijnchocolademelk is klaar.

Je twee favoriete drankjes mixen

Hint: je kunt ook nog stukjes chocolade erin laten smelten of wat dacht je van marshmallows on top? Jouw winter kan niet meer stuk. Op naar de supermarkt.

Lees ook: What?! McDonald’s komt met een kerstmenu