Omani McDaniels
Omani McDaniels Love 29 jul 2016

WAT! Bij deze datingshow kiezen de kandidaten elkaar op basis van hun naakte lichamen

Er bestaan al zoveel datingshows maar deze slaat echt alles. De kandidaten kiezen met wie ze op date willen op basis van hun naakte lichamen. Dating op basis van geslachtsdelen, dat is nog een stapje verder dan Tinder.

Er zijn genoeg redenen om met iemand te daten, maar bij datingshows is het vaak wat oppervlakkiger. Dan gaat het in eerste instantie altijd om uiterlijke verschijning. Deze show gaat nog een stapje verder. De kandidaten mogen elkaar naakt bekijken en op basis daarvan een keuze maken.

Hoe vaak heb je gedacht: ‘Ik vraag me af hoe diegene er naakt uitziet’. Nou, bij deze show is die vraag geen vraag meer. Het is het eerste wat je van je potentiële date ziet. En je mag rustig de tijd nemen om de zes kandidaten van dichtbij te bekijken.

De show heeft voor behoorlijk wat ophef gezorgd bij kijkers, omdat zij het wel héél erg plat vonden. Maar in deze tijd is bijna niets meer choquerend (bedankt Kim Kardashian).

De kandidaten bekijken de selectie en stemmen de mensen weg die ze niet knap genoeg vinden, zonder hun gezicht te hebben gezien. De kandidaten die worden weggestemd, komen vervolgens uit hun hokje om afscheid te nemen. Als er uiteindelijk een keuze is gevallen, gaan ze (gekleed) op date om te kijken of ze ook matchen qua persoonlijkheid.

Werkt het? Geen idee. Goede shock factor? Zeker wel.

Dit ga je ook leuk vinden: Liefde van A-Z: Waarom het niet nodig is onzeker te zijn over je Naakte lichaam in bed

Reageer op artikel:
WAT! Bij deze datingshow kiezen de kandidaten elkaar op basis van hun naakte lichamen
Sluiten