Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 september 2017

Ultiem kerstgevoel: Met Kerstmis komt er een bar met Home Alone-thema

Denk je aan Kerstmis, dan denk je haast automatisch aan de films Home Alone. Lekker met de hele familie voor de buis met een mok warme chocolademelk terwijl het buiten wit ziet van de sneeuw. En dit jaar kun je tijdens Kerstmis de sfeer van de film in real life beleven bij een bar met Home Alone-thema.

Ghetto Golf Liverpool een glow golf club annex cocktailbar in Liverpool, komt dit jaar met een fantastisch idee. De ruimte bij Cains Brewery Villagewordt namelijk ingericht als bar met Home Alone-thema.

Verwacht ruimtes die ingericht zijn in een kerst-thema, een feestelijk cocktailmenu, Sinatra-deuntjes op de achtergrond, kerstbands, immense kerstbomen en iedere mogelijke kerstversiering die er is.

The Kev Inn

Het nieuws werd bekendgemaakt op de Facebookpagina van Ghetto Golf Liverpool. De likes stroomden binnen en uit de reacties komt duidelijk naar voren hoe enthousiast iedereen wel niet is. Eén man droeg zelfs het idee aan om de bar The Kev Inn te noemen. Score!

We're very aware it's only September but we just can't keep this a secret any longer!!!This Christmas,we're opening a…

Geplaatst door Ghetto Golf Liverpool op zondag 10 september 2017

Ben je al aan het aftellen tot Kerstmis? Dit maakt het nóg leuker: Is het al Kerstmis? Door deze prosecco adventskalender kunnen we niet wachten

Reageer op artikel:
Ultiem kerstgevoel: Met Kerstmis komt er een bar met Home Alone-thema
Sluiten