Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 29 januari 2017

Wat deze man schreef voor zijn grote liefde laat je hart smelten

Soms denk je dat je te kieskeurig bent, dat je beter genoegen kunt nemen met minder, omdat je droomman niet bestaat. Soms ontmoet je een man die je slecht behandelt, maar denk je dat alle mannen zo zijn. Of erger: dat je niet beter verdient. Maar stop daar onmiddellijk mee te denken. Want je verdient wel beter. En we gaan bewijzen dat er betere mannen bestaan.

We vonden namelijk een bericht op internet dat je vertrouwen in mannen zal herstellen. De brief is het bewijs dat het de moeite waard is om te wachten op die ene man die je als een prinses zal behandelen en ongelooflijk van je zal houden.

Het leven is geen romcom of Disney film. Maar toch bestaat de man die van je zal houden zoals je bent, die je steunt, die je aan het lachen maakt en die je zal stimuleren om een betere versie van jezelf te zijn.

Dit bericht is echt hartverwarmend

We vonden een bericht dat Dale Patridge schreef over zijn vrouw op Facebook en dat wilden we jullie niet onthouden.

’Mannen zijn zo bang voor het huwelijk, omdat ze denken dat ze daarna ‘nog maar’ één vrouw hebben. Maar dat is gewoon niet waar.

Ik werd verliefd op een negentienjarige bergbeklimmer, trouwde met een twintigjarige dierenvriend, begon een gezin met een vierentwintigjarige moeder, bouwde een boerderij met een vijfentwintigjarige huisvrouw en vandaag de dag ben ik getrouwd met een zevenentwintigjarige vrouw vol wijsheid.

Als je het goed doet, zul je nooit moe worden van één vrouw. Je zult zelfs overweldigd zijn door alle prachtige versies die je van haar zult zien door de jaren heen.

Zeg geen ‘nee’ tegen het huwelijk, zeg ‘ja’ en blijf ‘ja’ zeggen tot de dag dat je doodgaat.’

Hier smelt je toch van? Zucht.

Lees dit ook even: Waarom in een slechte relatie blijven zitten eenzamer is dan single zijn

Reageer op artikel:
Wat deze man schreef voor zijn grote liefde laat je hart smelten
Sluiten