WAT? Deze moeder (42) en dochter (19) zouden zusjes kunnen zijn

Het komt niet vaak voor, maar heel af en toe lijken moeder en dochter wel erg sprekend op elkaar. Zo erg zelfs dat je bijna niet meer kan zien wie nou de moeder en wie nou de dochter is. Voor Georgie Smedley (42) en Jazz (19) is dit werkelijkheid.

Zowel moeder als dochter hebben dezelfde lengte, hetzelfde gewicht, dezelfde schoenmaat én bijna hetzelfde haar. Het is dan ook niet gek dat ze hier veel opmerkingen over krijgen vanuit hun omgeving. Ze worden niet alleen zusjes genoemd, maar soms zelfs aangezien voor een tweeling.

De moeder vertelt tegen DailyMail dat zij er stiekem wel van geniet, al die opmerkingen over hun gelijkenis. Dochterlief vindt het echter frustrerend. Ze schaamt zich af en toe omdat het net iets te vaak voorkomt. Zeker omdat de twee ook nog in hetzelfde gebouw werken waar de moeder van Jazz de directrice is.

Moeder en dochter worden pas sinds korte tijd met elkaar vergeleken. Sinds Georgie een maagverkleining heeft gedaan, is ze afgevallen. Sindsdien heeft ze hetzelfde figuur als haar dochter. Qua gezicht leken ze al op elkaar, maar nu is dat door het nieuwe figuur van Georgie alleen maar versterkt. Nu delen de twee zelfs elkaars garderobe, terwijl Georgie hiervoor alleen maar wijde kleding droeg.

Georgie heeft nooit iets aan haar uiterlijk laten veranderen, en heeft ook nooit Botox gebruikt. Behalve dan de maagverkleining om af te vallen. Gunstige genen van Moeder Natuur qua looks zullen we dan maar zeggen. Vind jij dat moeder en dochter op elkaar lijken? Zelfs zo erg dat ze een tweeling zouden kunnen zijn?

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
WAT? Deze moeder (42) en dochter (19) zouden zusjes kunnen zijn
Sluiten