WAT? Deze vrouw heeft al 40 jaar niet gelachen om rimpels te voorkomen

Stel je voor, je bent met je vriendinnen op pad. Jullie kletsen en lachen heel wat af. Alleen.. jij mag niet lachen. Van jezelf. Want stel je voor dat je rimpels krijgt.

Klinkt het belachelijk? Niet voor Tess Christian, een vrouw van 50 zónder enige rimpel. Vanaf haar tiende jaar besloot ze om nooit meer te lachen. Ze wil er namelijk altijd jong uit blijven zien. Maar wel op een natuurlijke manier. En daardoor lacht ze niet meer.

Tess vertelt dat ze veel liever niet lacht dan Botox gebruikt of dure crèmes. Deze manier werkt voor haar het beste. En ze heeft haar gevoel voor humor echt niet verloren zoals ze zelf zegt. Toegegeven, ze is niet de enige die in deze manier gelooft. Ook Kim Kardashian lacht nooit en Victoria Beckham spotten we ook nooit met een glimlach.

Dermatoloog Nick legt uit dat niet lachen ongeveer hetzelfde effect heeft als Botox. Botox legt namelijk je spieren ‘plat’ om de activiteit van je spieren te verminderen. Als je niet lacht, vertonen die spieren ook geen activiteit.

Het nadeel van niet lachen kun je vast zelf wel raden. Het vergt ontzettend veel discipline, en het is alles behalve leuk voor je omgeving. Tevens vertelt psychologe Amanda dat als je lacht, er bepaalde endorfines worden aangemaakt die effect hebben op je humeur. Als je niet lacht mis je dit stofje en dat kan zorgen voor depressies. Zeker omdat iedereen om jou heen jou ook ervaart als despressief en somber.

Toch is Tess het daar niet mee eens. Ze vertelt dat het bij haar is begonnen doordat ze van de nonnen waarmee ze opgroeide niet mocht lachen. Daarna vond ze dat lachen haar lelijk maakte. En toen ze ook nog eens ontdekte dat het haar hielp bij het tegengaan van rimpels besloot ze nooit meer te lachen. Het resultaat? Geen rimpels. Maar in onze ogen mist ze heel wat lol.

Beoordeel zelf:
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
WAT? Deze vrouw heeft al 40 jaar niet gelachen om rimpels te voorkomen
Sluiten