Wat? Deze vrouw valt 41 kilo af om de bizarste reden die we tot nu toe hebben gehoord

Als je een paar kilo te zwaar bent (lees: overgewicht) is het aan te raden om af te vallen. De grootste redenen hiervoor zijn vaak voor je gezondheid, maar ook om jezelf beter te laten voelen over jezelf. Siobhan (27) viel 45 kilo af, maar deed dat om een hele andere reden en die reden is alles behalve voor de hand liggend. Nadat ze verslaafd werd aan de serie 'Walking Dead' wilde ze gezond genoeg zijn om een zombie apocalypse te overleven. Ja, je leest het goed.

Siobhan raakte in de ban van de serie en werd geïnspireerd door Michonne, een karakter uit de serie. Siobhan wilde ook gezond genoeg zijn om een zombie apocalypse te kunnen overleven. Door extreem te sporten en te dieeten viel ze 41 kilo af. Iedere keer als ze in de sportschool staat denkt ze aan Michonne en hoe sterk en fit haar karakter is in de serie. Dit helpt Siobhan om door te gaan en niet op te geven.

Ondanks dat de reden heel bijzonder is, heeft het alleen maar een positieve invloed gehad op Siobhan en haar gezin. Ze is zelf drie jurkmaten afgevallen en haar dochter eet voortaan ook gezond. En zelf is ze dolgelukkig dat ze het gevoel heeft de zombie apocalypse te kunnen overleven.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Wat? Deze vrouw valt 41 kilo af om de bizarste reden die we tot nu toe hebben gehoord
Sluiten